Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ez komolyan annyira vicces?

Most ez komolyan annyira vicces?

Figyelt kérdés

[link]

Én biztos, hogy pánikrohamot kaptam volna vagy szívrohamot, na akkor lett volna röhögés?...

Hogy van merszük ilyet tenni, ki tudja, ki reagálna szívrohammal erre???

2012. dec. 5. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vicces. Én reflexből kettérúgtam volna a kiscsaj fejét.
2012. dec. 5. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én azon gondolkoztam, hogy akinek valamilyen szív hibája van és megijesztenék és történne vele valami, akkor mit tennének? Vagy mit mondanának?:/
2012. dec. 5. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez az.

Engem is "vicceltek" már meg, fel is van véve videóra amint épp pánikrohamot kapok és teljesen kifordulok önmagamból.

Azóta nem merek beszállni liftbe és folyamatosan (!!!) félek, nehogy valaki megijesszen vagy megtámadjon.

2012. dec. 5. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vicces.
2012. dec. 5. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

van 2.része is..

[link]

ez még durvább szerintem,bár nem tudok nagyon különbséget tenni. Én is pánikrohamot kaptam volna,főleg hogy alapból rettegek liftben mert már egyszer beszorultam,nem még ez...

Életre szóló félelemmel ajándékozták meg szerintem őket,és ez nem játék!!

2012. dec. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!