Baj, ha én inkább így képzelném el az életem?
Akkor neked is olyan hivatást kell választanod ami ennek megfelel.
Pl:politikus , diplomata , tolmács...
Egyébként én sem szeretem azt a monoton , robotikus , életmódot.
ma 14:33
Igen, de ha megnézed a politikusok többsége is jogról vagy közgázról kerül ki, amit ha tanulni kezdek (most fogok érettségizni) még rengeteg olyan évet jelent, mint amitől ódzkodok. A diplomatán még nem is gondolkodtam, de kifejezetten jól hangzik, tényleg.
ma 14:56
Kitartást a kövi 3 évhez, én 5 éves középsuliba jártam és rendesen meggyötörtnek érzem magam, annyiszor fojtották belém a szót (persze az intézmény jellegét tekintve jogosan).
Tudom, miről beszélsz. Azokon az órákon, amikor aktivizálhatjuk magunkat, csoportmunka, beszélgetsé, vagy scak egész egyszerűen interaktívan kérdezik ki a tananyagot, tök jól elvagyok, de amikor monoton módon haladunk egy munkafüzetben vagy egy tankönyvben, bele tudok őrülni, és akkor a tanárok mérgesek rám, hogy miért fészkelődök, miért rajzolok, miért beszélgetek, nem firkálunk a padra, nem zavarunk mást óra alatt, nem olvasunk órán... De általában azzal próbálom kiküszöbölni, hogy a hozzám hasonló néhány osztály/csoport/fakttársam mellé próbálok ülni a monotonabb órákon. :)
Én nagyon szívesen lennék pl tanár, aki mindne órát feldob valamivel, segít a diákoknak szervezkedni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!