Miért van az, hogy?

Figyelt kérdés
.....én szeretnék valamit akkor egyből a "barátnőm " is , ő megkapja, mert gazdagok , én meg nem...és nem értem hogy mit csinálok rosszul és nem értem hogy mért vagyok ekkora szerencsétlenség...:/

2012. dec. 4. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
most mi a kérdés?
2012. dec. 4. 16:21
 2/5 tetris ***** válasza:
A b.nőd irigykedik arra, amit te szeretnél. Te irígykedsz arra, hogy ő megkapja. Milyen barátság ez?
2012. dec. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán majmolásból. Az egyik osztálytársamnak az ismerőse is ilyen, hogy majmolja osztálytársamat. De őt nem érdekli. Téged se érdekeljen. Ne mondd ki neki, hogy mit szeretnél. Tartsd meg magadnak, és akkor nincsen gond.
2012. dec. 4. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
de ha nem mondom el neki akkor meg utánozásnak fogja gondolni-.- mert hogy én mért utánozom őt-.- meg hogy nekem mért van olyanom ami neki is.. amúgy már rég nem vagyunk barátok azért írtam idézőjelbe.. de azért köszönöm a válaszokat:)
2012. dec. 4. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igazi barát az ilyen.
2012. dec. 5. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!