20 évesen elkezdeni táncolni? Szerintetek? + kérdés
Szalagavatóra fogadtunk fel tánc tanárt és nagyon megtetszett a tánc :D bár ritmus érzékem az nem nagyon van ,a tanár azt mondta,hogy fejleszthető és menjek el az óráira.Nem akarom nagyon durván űzni ezt, csak hetente 1x max 2x eljárni táncolni,leginkább a magam örömére,meg hogy mozogjak, a másik dolog amiatt még jó lenne,hogy új embereket ismerhetek meg ,ami azért jó mert nem nagyon vannak barátaim :/
ja amúgy hip hop-ot tanít ha jól tudom :D
+ kérdés
a szüleimnek is vhogy elkéne mondanom,hogy szívesen eljárnék táncolni,mert eddig nem nagyon szerettem táncolni és a családból mindenki ezt elkönyvelte ,amikor meg mondtam mennyire tetszik a tánc csak néztek,szóval ezt hogy mondjam el nekik?
még beszélek a tanárral ,hogy mennyibe kerül egy óra mert ha nagyon húzós sajnos akkor nem tudok menni,mert nem állunk úgí hogy havi 10 ezret otthagyunk
max havi 5 ezerért szerintem bevállalnának
köszi a válaszokat! :)
Miért ne? A mozgás jó dolog, akármi is az.
Amúgy meg, ha szalagavatód volt, akkor te már kb. 18 éves lehetsz (vagy közel annyi): miért is kell neked megtervezned előre a hadműveletet, hogy hogyan mondd el a szüleidnek? Gondolom, nem engedélyt akarsz kérni...
Más kérdés, ha pénz nincs rá, de feltételezem, hogy tudod, mennyi a havi zsebpénzed, és abból gazdálkodnád ki. Szóval mondd el nekik, hogy "Képzeljétek, beiratkoztam táncra" - és kész.
azért is érzem furán magam ha a tánc szóba jön a szüleimnél,mert ők úgy könyvelték el,hogy jaj te nem szeretsz táncolni meg most mi ez a tánc örület stb.. közbe csak egyszerűen nagyon tetszett ahogy az osztálytáncot tanultuk be :D
a tanárt megkérdeztem az anyagiakról és ha nem olyan sok akkor elmondom a szüleimnek,mert nem én fizetném most az elején még tudnám ,de utána max akkor ha kapok pénzt karácsonyra névnapra stb..
Fura szüleid vannak akkor...
Inkább örülnének, hogy találtál egy hobbit.
hát hobbim már van (fotózás)
de inkább örülnének,hogy kimozdulok ,mert nem nagyon szoktam eljárni,na ha majd megkapom az árakat a tánc tanártól elmondom nekik,hogy szeretnék ide járni és hogy fizetnék e,mert saját erőből sajnos nem tudom,dolgoznék én,de suli mellett lehetetlen,nem csak időm lenne 6-8 órákat dolgozni,de nincs is munka! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!