Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 20 évesen elkezdeni táncolni?...

20 évesen elkezdeni táncolni? Szerintetek? + kérdés

Figyelt kérdés

Szalagavatóra fogadtunk fel tánc tanárt és nagyon megtetszett a tánc :D bár ritmus érzékem az nem nagyon van ,a tanár azt mondta,hogy fejleszthető és menjek el az óráira.Nem akarom nagyon durván űzni ezt, csak hetente 1x max 2x eljárni táncolni,leginkább a magam örömére,meg hogy mozogjak, a másik dolog amiatt még jó lenne,hogy új embereket ismerhetek meg ,ami azért jó mert nem nagyon vannak barátaim :/

ja amúgy hip hop-ot tanít ha jól tudom :D

+ kérdés

a szüleimnek is vhogy elkéne mondanom,hogy szívesen eljárnék táncolni,mert eddig nem nagyon szerettem táncolni és a családból mindenki ezt elkönyvelte ,amikor meg mondtam mennyire tetszik a tánc csak néztek,szóval ezt hogy mondjam el nekik?

még beszélek a tanárral ,hogy mennyibe kerül egy óra mert ha nagyon húzós sajnos akkor nem tudok menni,mert nem állunk úgí hogy havi 10 ezret otthagyunk

max havi 5 ezerért szerintem bevállalnának

köszi a válaszokat! :)

2012. dec. 4. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért ne? A mozgás jó dolog, akármi is az.

Amúgy meg, ha szalagavatód volt, akkor te már kb. 18 éves lehetsz (vagy közel annyi): miért is kell neked megtervezned előre a hadműveletet, hogy hogyan mondd el a szüleidnek? Gondolom, nem engedélyt akarsz kérni...

Más kérdés, ha pénz nincs rá, de feltételezem, hogy tudod, mennyi a havi zsebpénzed, és abból gazdálkodnád ki. Szóval mondd el nekik, hogy "Képzeljétek, beiratkoztam táncra" - és kész.

2012. dec. 4. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
hát 5 éves gimibe mentem és év vesztes is vagyok azért vagyok 20 éves,nem engedély akarok kérni tőlük,csak az anyagiak miatt félek egy kicsit mert nem én fizetném :/ mert nálunk nincs fix zsebpénz,hanem ha kérünk vmire pl kajára vagy vmi akkor adnak a szüleim,tehát nincs az,hogy hetente kapok 1000 ft és abból gazdálkodjak :/ most a szalagavatóra kaptam összesen 15 ezer ft-ot plusz még fogok kapni elvileg a rokonoktól csak kicsit később,ebből eleinte kitudnám fizetni csak utána nem :/
2012. dec. 4. 15:55
 3/7 A kérdező kommentje:
nyilván ha kapnék fix zsebpénzt akkor nem lenne gond úgy gazdálkodnék belőle..
2012. dec. 4. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:

azért is érzem furán magam ha a tánc szóba jön a szüleimnél,mert ők úgy könyvelték el,hogy jaj te nem szeretsz táncolni meg most mi ez a tánc örület stb.. közbe csak egyszerűen nagyon tetszett ahogy az osztálytáncot tanultuk be :D

a tanárt megkérdeztem az anyagiakról és ha nem olyan sok akkor elmondom a szüleimnek,mert nem én fizetném most az elején még tudnám ,de utána max akkor ha kapok pénzt karácsonyra névnapra stb..

2012. dec. 4. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Fura szüleid vannak akkor...

Inkább örülnének, hogy találtál egy hobbit.

2012. dec. 4. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:

hát hobbim már van (fotózás)

de inkább örülnének,hogy kimozdulok ,mert nem nagyon szoktam eljárni,na ha majd megkapom az árakat a tánc tanártól elmondom nekik,hogy szeretnék ide járni és hogy fizetnék e,mert saját erőből sajnos nem tudom,dolgoznék én,de suli mellett lehetetlen,nem csak időm lenne 6-8 órákat dolgozni,de nincs is munka! :S

2012. dec. 4. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
*nem lenne időm 6-8 órákat dolgozni
2012. dec. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!