Milyen gyerek lehetett Hitler?
Gyerekkora:
" A fiatal Adolf általános iskolai évei alatt még jó tanuló volt, ám hatodikos korában (1900/1901), első gimnáziumi évében megbukott és évet kellett ismételnie.
Hitler ezt később apjával szembeni lázadásként magyarázta,aki mindenáron azt akarta,hogy fia kövesse őt a vámtisztviselői pályán,miközben Adolf valójában festő szeretett volna lenni.Apja 1903. január 3-án, 65 éves korában hunyt el. Adolf iskolai teljesítménye ezután sem javult, végül 16 évesen, érettségi nélkül hagyta ott az iskolát.
A bécsi Művészeti Akadémia felvételi vizsgáján két alkalommal is megbukott, mely érzékenyen érintette, ám ezután sem kezdett újabb munka vagy más szakma keresésébe. Ezt követően festőként próbált megélni Bécsben, képeslapokról másolva festményeire látképeket, melyeket aztán kereskedők és turisták vásároltak meg. Becslések szerint az első világháborút megelőző években 2000 képet festhetett..."
Forrás: [link]
13:16-es valaszolo!
Mar bocs de honnan tudod,hogy Hitlernek nincs sirja?
En ugytudom,hogy elszokott Argentinaba(vagy hova).ES en biztos vagyok benne,hogy van sirja!
A kerdesre a valasz:Sztem jofej gyerek lehetett!
A zsidokat,csak a penzukert irtotta ki,a ciganyokat meg azert mert ciganyok csak hogy tudd!Ugy hogy volt esze gyerekkent is!Nyugodtan lepontozhattok!De igazam wan,es ezt ti is tudjatok sztem!
"De igazam wan"
Legyen igazad, de ne w-vel!
"mi bajod wan azzal,hogy en w-wel irok?Nem vagyunk egyformak,ha meg eddig nem wetted wolna eszre!"
Nem vagyunk egyformák, csak közös nyelvet bészélünk...Nem lenne rossz ha mind a két fél ugyan azt a nyelvet beszélni. Egyébként, béna és b**is.
Olyan gyerek volt, akibe a szülei beleverték a későbbi nézeteit..
Már kicsiként is arról álmodozott, h kiírtja a zsidókat.
Később letagadta az egész családját (egyetlen élő tesója nyomorék volt, mivel a szülei vérfertőzők voltak). Am ha édekel a téma akkor olvasgass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!