Volt már, akinek bejött valami "meggazdagodási tipp", amit könyvben, vagy hírlevélben olvasott?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy rengeteg "meggazdagodás akadémia" meg olyan életvezetési tanácsadás van, ahol azt állítják, hogy a módszerek elsajátításával és következetes alkalmazásával ki lehet törni az anyagi gondok csávájából. És KIEMELNÉM, hogy most NEM a szélhámos, ámító, hülyítő dolgokra gondolok, meg olyan csalókra, akik pont mások naivitásán gazdagodnak meg, mindent ígérve, csak vegye meg a könyvet vagy fizessen elő valami e-könyvre, hanem azokra a VALÓS és egyébként tényleg élhetőnek is tűnő alapelvekre, amik a téma minőségi darabjai, nem a csalók.2012. dec. 3. 23:06
1/2 anonim válasza:
"nem a csalók"-vannak ilyenek?
Valószínűleg, ha értene hozzá, nem könykiadásokból gazdagodna pl.
2/2 anonim válasza:
nálam a kiadások visszafogása jött be... relatív nem lettem gazdagabb, de több pénzem megmarad inkább tudok spórolni, és később meg nagyobb összeget értékesebb dologra költöeni. Régen pl.: mindig vettem hetente egy dobozos gyümölcs levet, újságot, körömlakkot meg mindenféle h.lyeségeket... na mostmár ezek nincsenek, és a pénzem is több. Jah és az aprót félreteszem minden hónapban, főleg a 100-200 forintosokat, ebből is szép pénz össze tud gyűlni, és ha megszorulok, előveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!