Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem hitte el a főnököm,...

Miért nem hitte el a főnököm, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Felhívtam, elmondtam, hogy mi a bajom és nem tudok menni dolgozni, de nem hitte el, lenézett és bunkózott. Értem én, hogy kell a munkaerő, de most nem lehetek beteg? Vagy menjek be hasmenéssel, megfázással és fertőzzem össze a többi embert, vevőt?? Nem értem, mi baja volt. Minden főnök ilyen?
2012. dec. 3. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem minden főnök ilyen. Az enyém legalábbis nem ilyen. De szerintem itt senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy pont az az ember, akinél te dolgozol, miért viselkedik így.
2012. dec. 3. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Újabban a munkáltatók azt gondolják valamiért, hogy 'rabszolgákért' fizetnek, a munkavállaló szakképzettsége, munkája és munkaideje helyett. Hasonló okokból hagytam el az előző helyemet, bár nem betegség volt a kiváltó ok, hanem a fizetésem 50%-os (!) csökkentése (HR-es szóhasználatban: nem csökkentés, csak bérstruktúra-módosítás).

Bejártam betegen is, amikor bírtam. Amikor nem bírtam, a kollégák pletykáltak a hátam mögött, hogy nem is voltam beteg. Ez ilyen :)

2012. dec. 4. 09:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is eljöttem. Mivel fiatal vagyok, inkább suliba járok, ha nem találok addig munkát. Ezek nem normálisak komolyan..
2012. dec. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!