Miért nem hitte el a főnököm, hogy beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Felhívtam, elmondtam, hogy mi a bajom és nem tudok menni dolgozni, de nem hitte el, lenézett és bunkózott. Értem én, hogy kell a munkaerő, de most nem lehetek beteg? Vagy menjek be hasmenéssel, megfázással és fertőzzem össze a többi embert, vevőt?? Nem értem, mi baja volt. Minden főnök ilyen?2012. dec. 3. 21:43
1/3 anonim 

válasza:

Nem minden főnök ilyen. Az enyém legalábbis nem ilyen. De szerintem itt senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy pont az az ember, akinél te dolgozol, miért viselkedik így.
2/3 anonim 

válasza:

Újabban a munkáltatók azt gondolják valamiért, hogy 'rabszolgákért' fizetnek, a munkavállaló szakképzettsége, munkája és munkaideje helyett. Hasonló okokból hagytam el az előző helyemet, bár nem betegség volt a kiváltó ok, hanem a fizetésem 50%-os (!) csökkentése (HR-es szóhasználatban: nem csökkentés, csak bérstruktúra-módosítás).
Bejártam betegen is, amikor bírtam. Amikor nem bírtam, a kollégák pletykáltak a hátam mögött, hogy nem is voltam beteg. Ez ilyen :)
3/3 A kérdező kommentje:
Én is eljöttem. Mivel fiatal vagyok, inkább suliba járok, ha nem találok addig munkát. Ezek nem normálisak komolyan..
2012. dec. 15. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!