Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben csinalni?

Figyelt kérdés
18 eves bi fiu vagyok, es van egy 17eves baratom. Mar egyutt vagyunk egy ideje es ugy gondoltuk, ideje beavatni a szuloket. En anyukammal elek, elmonduk neki, nem borult ki meg semmi, elfogadta. A baratom szulei viszont telljesen bekattantak. Eddig nagyon szerettek a fiukat, buszkek voltak ra, most meg folyamatosan alazzak, mindenkinek elmondjak, hogy a fiuk a legjobb baratjaval jar, mar az egesz iskola tudja es folyton belenk kotnek, mar tobbszor is volt verekedes belole, baratom kiutotte egy gyerek fogat es most ki akarjak rugni, szulei meg aztmondjak neki, hogy megerdemli, hogy kicsapjak. Velem mar koszonoviszonyban sincsenek, pedig mikor nem tudtak csomot beszelgettem veluk, kb ok voltak a masodik csaladom, most meg mindenkinek mondjak hogy en vagyok az aki a fiukat "rossz utra gteritette". Nem tudom hogy kezelni oket, baratom mar telljesen kikeszult, pedig nem jellemzo ra. Hogy lehetne lenyugtatni oket? Mar anyukam is beszelt veluk, persze ot is elmondtak mindennek..

2012. dec. 3. 19:27
 1/7 anonim válasza:
Kicsit érthető ha ki vannak borulva, de ha ti hosszabb távra tervezitek előbb vagy utóbb bele kell törődniük. Arra meg had ne mondjak semmit.. hát milyen szülők az ilyenek? akik mindezt elhíresztelik? Példamutatóak mondhatom -.-" Sajnos ilyen társadalomban élünk, itt nem a belső számít. Szánalmas világot élünk -.-"
2012. dec. 3. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy átlag, polgári módon gondolkodó családot ez a hír úgy érheti, mint akiket egy vödör jeges vízzel nyakon öntenek. Lehet, hogy egyébként semmi bajuk a "másokkal" - addig, míg nem az ő gyerekükről van szó.

A másik, hogy elsőként nem az ugrik be, hogy jól megértitek egymást, közösek a gondolataitok - hanem az, mit csinálnak ezek a hálószobában.

Az anyáknak meg az, hogy akkor nekem nem is lesz unokám?

Talán azt lehet mondani: minden csoda 3 napig tart, lehet az övék sokszor 3 napig sem cseng le. De a szüleit ne ítéld el, ne kérd számon rajtuk, hogy nem "modern" a gondolkodásuk!

Ha a fiúk tanulmánya nem romlik, nem keveredik zűrös ügyekbe - akkor talán megenyhülnek. Talán.De lehet, hogy inkább kitagadják a srácot. Ezek a dolgok nem séma szerint oldódnak meg, nagyon egyéniek.

Ha a gyerek rá van utalva a szülei támogatására, akkor kompromisszumot kell kötni, ha meg tud állni a saját lábán, akkor járja a saját útját.

2012. dec. 3. 19:48
 3/7 anonim válasza:
oké, jogos a szülők felháborodása.. de kiknek is lehet köszönni, h az egész suli tudja?
2012. dec. 3. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
az anyja elmondta az egyik osztalytarsam (lany) anyjanak, akivel baratnok.
2012. dec. 3. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Te kúrtad el ezt az egészet, oldd meg saját magad! Az emberek többsége nem tolerálja azt a beteg életvitelt, amit te folytatsz. Abban meg igazuk van, hogy te vitted rossz útra. Úgyhogy ez örökre a te lelkeden fog száradni!
2012. dec. 3. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

ennél nehezebb helyzetbe nehéz kerülni,

a szülök figyelmébe ajánlanám az Imák Bobbyért című filmet

fenn van youtube-on

de annyira nem lehet, megjósolni, hogy ha valaha is változni fog a hozzáállásuk akkor az mikor lesz és milyen irányba és minek a hatására

sok sikert :/

2012. dec. 3. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jól tettétek, hogy őszinték voltatok. Remélem megoldódik! vigasztalásképpen van olyan barátnőm akit utálnak a barátja szülei mégis évek óta együtt vannak, lehet a szülők elfogadása nélkül is boldogan élni hosszútávon.
2012. dec. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!