Ti átmennétek a kollégiumból a diákhotelbe?
A kolesz 11 ezer ft.
Nagyon sok jó ember lakik itt, sokakat ismerek, de iszonyat sok az alja, igénytelen vagy konkrétan személyiségzavaros agresszív ember is.
- a közös zuhanyozó és wc katasztrófa, nem takarítják, kényelmetlen, nyomógombos, koszos, szar. áll a padlón a mocsok
- a szobák szűkek, 3-an vagyunk egy szobában alig van hely
- nincs konyha, ha valamit főzni akarsz vagy akár csak vízre van szükséged el kell másznod a folyosó végére a konyhába.
- semmi előnyét nem éreztem annak hogy csomó lány van a szinten, sőt inkább hátrány, hogy kómás fejjel pizsamában meg botladozva látnak reggelente, meg esténként a szinten.
Diákhotel:
ára: havi 19 ezer ft
- van konyha
- külöön wc és külön fürdőszoba van minden szobához, ezek jól felszereltek tiszták.
-takarítanak (hetente kétszer)
-mossák az ágyneműt
-előtér van asztallal
-sokkal több a hely és mutatok képeket is:
Sok barátommal kapcsolatban tapasztalom, hogy vagy leb.sznak hogy sznob vagyok, hogy átmegyek a luxus koleszba amikor ők is kibírták a simát, az itteni szobatársaim meg kiskutya szemekkel néznek, hogy milyen jó nekem, hogy megtehetem... igen, diákhitelen vagyok és sok pénzt kapok otthonról.
De most ettől tényleg sznob leszek meg minden?
A saját életemet teszem jobbá, senkinek semmi köze nincs hozzá, nem? A volt szobatársaimmal ígyis tudok majd találkozni. Ha meg nem kíváncsiak rám minek ragaszkodjak hozzájuk?
Bár nem sopron,hanem Miskolc,de ugyanez van,kolik 3-4 ágyasak,folyósón van közös wc,zuhany,egy konyha szintenként,10ezer/hó, diákhotek kb 20/hó és 2emberenként szoba amihez van fürdő,konyha,előtér.
De.
Én kolis voltam,mehettem volna a hotelbe is,de eszem ágában sem volt.Voltam ott sokat egyik csoporttársamnál,de semmi élet nincs ott,tényleges hotel,semmi buli,semmi felvihető emberke.
A koliban állandó buli (megtanultam zajban tanulni),élet,minden ami az egyetemmel jár.
Nem bánom.
Ezt hogy érted, hogy várólistás diáknak van kiadva?
Én arra gondolok, hogy ő vagy ki fog kerülni, mert nem tanul (úgy tudom, ha államilag támogatotton vagy, ha nincs meg a kredited, kirakhatnak), vagy azért van bent, mert nem tudta fizetni az albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!