Emosnak számit-e ha valaki feketére festi a körmeit, szereti a halálfejes cuccokat, a fekete sminket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 02:18
1/7 anonim válasza:
hogy a francba számítana már annak, aranyom nézz utána neki hogy mi az az emo-s.
3/7 anonim válasza:
ha fiú vagy, akkor mindenképp...csak az emós nyomik képesek pasi létükre ilyesmit csinálni
ha lány vagy akkor többféle stílusnak is elmegy a feketeség meg a halálfej...rocker,goth...de persze benne van az emo is...ez nem csak a kinézetedtől, hanem a viselkedésedtől és az életformádtól is függ
4/7 anonim válasza:
Ha egy srác fölvesz női ruhákat, az csak egy kis Buz* lesz, nem nő.
5/7 anonim válasza:
uristen...én pl mindhármat szeretem de közöm nincs az emohoz....:S...ez elég bárgyú kérdés volt...
6/7 anonim válasza:
Még nem vagy Emo-s, de jó úton jársz arra. Szerintem ha így valaki meglát az utcán, az első gondolata, hogy "már megint egy idióta emo-s".
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Persze ha lány vagy. Ha fiu festi magát akkor az gáz. Énis szeretem a halálfejes cuccokat meg a fekete festéket, igaz h még nem festem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!