Utálom a facebook-ot! Le akarom magam törölni de mégsem tehetem! Van aki már letörölte magát?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és utálom a facebook-ot legszívesebben letörölném magam róla, de nem tehetem mert mindenről lemaradnék, ami körülöttem történik. Ha egy 15 évesnek nincs facebookja az gáz. De úgy érzem sok időt vesz el az életemből fölöslegesen. Viszont nagyon ritkán meg hasznos, de mit csináljak most komolyan?:(2012. dec. 2. 21:09
1/5 anonim válasza:
Egyetértek veled. Én is emiatt dilemmázom. Sok időt vesz el, de vannak emberek, akikkel csak itt tudom tartani a kapcsolatot. Ráadásul jópár klubnak is tagja vagyok, ahol a kedvenc kedvteléseimmel kapcsolatban tudok beszélgetni. Szóval én azt javaslom neked, hogy használd okosan és megfelelő mértékkel és akkor nem kell törölnöd magad! ;)
2/5 anonim válasza:
Bocs, de nem látom, hogy hol itt a probléma. Naponta felnézel kb. 3-szor 2 percre a facebookra, hogy van-e valami fontos, aztán bezárod. Ne a facebookot utáld, hanem azokat (bár azokat se feltétlenül utálni kéne), akik hülyeségre használják és ne a facebookot próbáld megváltoztatni, hanem saját hozzáállásodat.
Csak akkor tud elvenni időt életedből, ha te hagyod.
3/5 anonim válasza:
istenem... egy nap vagy pár naponta ránézel rejtve vagy akárhogy, történt e valami vagy kapcsoaltba akart-e valaki lépni és kész..ugy mint a freemaillel..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van, de az a baj velem hogyha egyszer felmegyek facebook-ra, akkor onnan csak órák múlva tudok leszakadni. Egyszer csak azon kapom magam hogy 2 órája rajta lógok...
2012. dec. 4. 19:07
5/5 anonim válasza:
Állíts be időzítőt a telefonodon kb. 10 percre rá, hogy fellépsz a facebook-ra. És akkor tartsd magad ahhoz, hogy csak 10 percig lógsz fent. Naponta 2x10 perc szerintem bőven elég. Én kb. annyit szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!