Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A párod szülei elfogadtak már...

A párod szülei elfogadtak már Téged családtagként?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Anyósom nem, és soha nem is fog, pedig 8éve vagyunk együtt, ebből 5éve házasok(tehát volt ideje barátkozni a gondolattal, de nem jött össze) és már unokája is van! Még mindig jobb ezt a helyzetet tudni, mint nem tudni, és egyszer csak visszahallani valakitől. Pláne, ha jó viszony is lehetne az anyósoddal (nekem így indult, az eljegyzés bejelentésekor változott meg minden) de 1-2 dolog után gerenda vagy a szemében...
2012. dec. 2. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem : 5 éve vagyunk házasok. Ha én mondok valamit legyen bármiről szó akkor az a válasz ,hogy vagy nem hallagatnak meg ,vagy azt mondják áá -te ezt ugyse tudod . Persze késöbb kiderül sok esteben,hogy nekem van igazam. Soha nem modták még semmire ,hogy köszönöm,vagy ez jó volt nem érdekli őket ,hogy velem mi van : Még soha nem kérdezték,meg hogy hogy vagyok. Közömbös vagyok a számukra mint a betonfal.

De már nem érdekeli évi3-4 talkozást kibirok ,a férjem miatt.

2012. dec. 2. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:

őszintén?

az elején tették a szépet a jót..

most meg????????????????????????????

lek*rváznak,megakarnak öletni,csak a rosszat akarják,elakarját vetetni a házat,ja és nekem akartak jönni. ( mert elvileg elrontom a pici fiukat).. az összes anya ezt mondja. na mind1. elvagyok én 'anyósom" nélkül is :)) amúgy miért kérdezed?

2012. dec. 2. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom...
2012. dec. 2. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
2,5 év után sem. Párom ezért is húzza az eljegyzést.
2012. dec. 2. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,elfogadtak.Anyósom már akkor a menyeként mutatott be másoknak mikor még nem is voltunk házasok.Apósom kicsit más,ő az esküvőnk napján fogadott be a családba(2évet eltünk együtt eskövő előtt)Sógornőm testvéreként kezel,én vagyok a legkisebb "gyerek" a családban:)
2012. dec. 2. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert mik a jelei az igenek és mik a nemnek?
2012. dec. 2. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Jóhogy, mondjuk anyósom nem, de csak azért, mert jóban vagyunk, családtaggal meg nem bújik ágyba az ember, szeretői viszony van kettőnk között.
2012. dec. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!