Miért nézik le így az ember?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy akik jobban élnek jobbnak tartják magukat másoknál. Pl:"a gazdag sznobok" ahogy ezt a hétköznapokban halljuk. De arra gondolok, hogy az amerikaiak lenézik a mexikóiakat a németek minket, mi a románokat, ők az etiópiaiakat vagy ilyen belső afrikai népeket stb.#fdhfd #dfsh
2012. dec. 1. 12:55
1/9 anonim válasza:
A nyugat európai népek azért nem szeretik Európa rosszabbik felében élő embereket mert rossz a mentalitásuk.Nem azért nem bírja a magyart a német mert magyar hanem mert a magyaroknak van ez az idióta "irigykedem-gyűlölködöm-utálok mindenkit aki jobban él , sikeresebb , gazdagabb mint én" gondolkodása.És attól félnek a nyugatiak hogy megfertőzi őket ezzel a szörnyű mentalitással.
Persze a németek jogosan gondolják magukat különbnek a többi népnél.
Mind a két világháborút elvesztették , porig rombolták , kisemmizték az országukat és most ismét Európa vezetői lettek.
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs de honnan veszed, hogy a kelet-európaiak utálják a nyugatiakat?
2012. dec. 1. 13:15
3/9 A kérdező kommentje:
Akik gazdagabbak
2012. dec. 1. 13:15
4/9 anonim válasza:
Úgy értem a nyugatiak nem bírják a keletieket.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát.. ha többször tapasztaltad...
2012. dec. 1. 13:25
7/9 anonim válasza:
Aki jobban anyagiak él, az még emberileg nem garantálja, hogy jobb is.
Nézd csak meg a Windsorokat. Még annyi gerinctelen, rosszindulatú figurát (Fülöp és Károly, pl.), mint ott...
8/9 anonim válasza:
Mindenki magát szereti a legjobban, a másmilyeneket pedig lenézi. Tisztelet a kivételnek. A gazdagok lenézik a szegényeket, mert szegények, a szegények lenézik a gazdagokat, mert gazdagok. A városaik lenézik a vidékieket, mert vidékiek, a vidékiek lenézik a városiakat, mert városiak... és így tovább. Akinek nem inge, ne vegye magára.
9/9 anonim válasza:
én cigány származású vagyok..az én népemet miért nézi le mindenki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!