Miskolcon hol készítenek sima portré képeket? (lent! )
Figyelt kérdés
Szeretnék néhány jó képet készíttetni de nem tudom hogy hova lehetne menni...barátnőm is szívesen jönne mert szerettünk volna közös képeket is...tehát a kérdés lényege: kellene nekem egy photo stúdió vagy egy fotós címe aki vállal sima profil képeket és közös képeket..ha lehet normális áron2012. nov. 30. 22:24
1/1 anonim válasza:
Keresőbe írd be, hogy Miskolc fotós. Kiad néhányat, látod a referenciamunkájukat is. Kérhetsz tőlük árajánlatot is. Az alapján már tudsz dönteni. Mi csak esküvői képeket készíttettünk eddig fotóssal, így találtam meg a megfelelőt. De a képek magukért beszélnek az oldalaikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!