Hangulatos helyek Budapesten?
Milyen szempontból? :D
Én pl. még a Nyugati-pályaudvar metróállomást is szeretem, főleg a mozgólépcsőn ácsorogni fölfelé menet, nézni a szellőztető "turbinákat": olyan rothadt-posztapokaliptikus már most, filmjelenetbe simán belevenném, ha rajtam múlna. ;)
Tavasszal, késő nyáron és kora ősszel a Kopaszi-gáton szoktunk merengeni barátokkal.
Szeretjük még a Füvészkertet (ELTE Botanikus Kert), a Rózsák tere sem rossz (na nem piknikezésre találták ki, de remek hely egy kis pihenőre).
Vérmező, Farkasréti temető (különleges sírkövek, hangulat az biztosan van, mert rengeteg híres/hírhedt embert temettek/nek ide), Művészetek Palotája mellett a füves-parkos rész.
Kipróbálhatod a Nemzeti Színház mögötti zöld részt is (Bajor Gizi park vagy mi a neve), illetve innen végig, egészen a Boráros térig. Lehet bámulni a Dunát, a budai oldalt, szép a HÉV stb. (Tök jó padok vannak az üzletházak, épületek tövében a síneken túl, kicsit beljebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!