Meddig engednétek (estefelé, óra) ki egy 12 éves lányt kutyátsétáltatni?
Figyelt kérdés
18.kerület Béke tér környékére.2009. aug. 18. 15:23
1/7 anonim válasza:
mindenképp csak sötétedésig...amint elkezd sötétedni, már aggódnék érte....tehát most, nyáron maximum 8-fél9-ig, télen pedig 4-5 óráig....
2/7 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem egy 12 éves gyerek szülője vagy!!!
5/7 anonim válasza:
béketérnél lakom. barátaival megy akkor akár 9ig.egyedül akkor 8 maximum. csak mert ilyenkor már mennek ki bandázni a fiatalok meg sok a csöves. de szerintem nem veszélyes környék, nagyobblesz sokkal tovább is kint lehet.
6/7 anonim válasza:
Én nem ismerem a környéket, de hát azt te látod, hogy milyen ott este. Ha sötétedés (vagy egy konkrét időpont) után már gyanús alakok mászkálnak arra, akik esetleg beszólnának, vagy rosszabb történne, akkor már ne menjen ki. De ahol mi lakunk, ott még a 8 évesek is nyári szünetben akár este 10-ig is lent vannak kutyázni. Mondjuk itt a környéken minden kutyás ismeri egymást, sok felnőtt is van lent ilyenkor, ha egy gyereket valaki bántana akkor annak meggyűlne a baja az összes kutyával :)
7/7 anonim válasza:
Ha rotival, német juhásszal vagy valami erős vadállat[ok]kal, akkor oké, nem kell félni a cigóktól.
De ha kisebb a kutya, szerintem adj neki valamit amivel megvédheti magát [gázspré, airsoft fegyver].
Nem hülyeségből mondom. Én ezt tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!