Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudnám megvenni a sátáni...

Hol tudnám megvenni a sátáni bibliát?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell az neked.
2012. nov. 29. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem kell. A bibliát meg dobd ki és égesd el. A sátáni biblia ideje elérkezett!
2012. dec. 2. 04:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy is nem kell az neked. A sátáni biblia ideje elérkezett! Azt a szennypapír bibliát meg dobd ki az ablakon és égesd el. De most! Én is ezt tettem már 13 darabbal.
2012. dec. 2. 04:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A Sátáni biblia Anton Szandor Lavey-hez fűződik. Aki azt vallja a Sátánról, hogy nem úgy létezik, mint isten (tehát nem élő entitás), hanem történetekben, elbeszélésekben van jelen.

Az igazi Sátánizmus Aleister Crowley nevéhez fűződik, aki járatos volt a tarottban, fekete mágiában is. Ezért tőle tanultuk meg legtöbben a szellemidézés formáját.

2012. dec. 2. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Apropó: A sátáni biblia mp3-ban (sajnos csak 1 számot találtam):

[link]

2012. dec. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!