Szerinted jó az, hogy a nők is férfiaknak való feladatokat végeznek/végezhetnek?
Egészséges körülmények között ez nem lenne kérdés, hiszen a nők nem is vállalnának nehéz fizikai munkát stb.
A probléma az hogy ma a körülmények messze nem egészségesek, és félő hogy sorra vállalnának erőn felüli elvárásokkal járó munkát. Hiszen nálunk jellemzően a nők alul bérezettek, és sok a meggondolatlan mindent a haszonért kapzsi cég és vállalkozás, vagy akinek az a kicsi is sokat számít.
Nem tartom jó ötletnek. "gondolom a mozdony vezetők miatt a kérdés"
Tényleg kíváncsi lennék hogy egy vontatáshoz csatlakozást hogy oldana meg egy átlagos nő?
A nő is ember, és némelyikük tud egy férfi intenzitásával azonosulni, másképp amúgysem jelenkezik olyan Nő a vasúthoz, aki gyengének érzi magát
Az esélyt megkell adni mindenkinek, maximum egy 1hónap után túl ad rajta mert rájön hogy sok és mégse neki találták ki
Én inkább azon csodálkoztam hogy a 21. században miért kell kisajátítani egy munkakört
20/F
Általánosságban nehéz ehhez hozzászólni, így inkább teljesen személyesen szólnék pár szót.
Nő vagyok, egyedülálló, harmincas. Iszonyúan frusztrálónak élem meg, hogy minden, "férfiasabb" munkát is magamnak kell elvégeznem. A ház körüli munkák, a rakodás-pakolás, kisebb szerelések, bútortologatás, polcfelfúrás stb stb... CSAK és kizárólag kényszerből csinálom, mert nincs más, és nagyon-nagyon megszenvedem az egészet, mert úgy érzem,.... hogy mondjam... hogy elférfiasodom... Hogy minden ilyen akcióval veszítek a nőiességemből, hogy ezekkel az erősebb fajta jelenlétekkel a világban a férfiak számára egyre kevésbé a megvédendő nő vagyok, és egyre inkább vetélytárs, vagyis majdhogynem egy másik férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!