Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki jól tanul, és...

Ha valaki jól tanul, és vannak életcéljai, miért stréberezik rögtön le?

Figyelt kérdés

Engem állandóan piszkálnak az osztálytársaim, amiért jól tanulok, és nem megyek velük inni, drogozni a bulikba. Ez engem nagyon idegesít... Miért csinálják ezt? Attól, hogy nekem vannak életcéljaim és nem egész életemben drogozni, inni meg b*szni akarok, attól nem hiszem, hogy rosszabb ember vagyok...

Miért csinálják ezt? Mit tehetnék?

2012. nov. 28. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

"Miért csinálják ezt?"

Mert prolik élvezettel húznak le maguk közé, a sárba. Nem szivesen látják, amint valaki többre viszi náluk, mert az saját értéktelen, önhibájukból elszart életükre rossz fényt vet. Másrészt tahók ahhoz, hogy felfogják: nem csak egyetlen módon lehet élni, intoleránsak elfogadni mások eltérő életstílusát.

" Mit tehetnék?"

Szard le őket!

2012. nov. 28. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük, és keress hozzád hasonló felfogású valakit, esetleg másik osztályból.

Amúgy az van, amit az első írt.

2012. nov. 28. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja.

Szarj a homlokukra.

2012. nov. 28. 18:58
 4/9 Alaque ***** válasza:
100%
Én úgy emlékszem, nálunk nem a jó tanulókat stréberezték le, hanem a sótlan, humorérzék nélküli, szociálisan korlátolt egyéneket, akiknek pont hogy semmi céljuk az életben, és éppen emiatt temetkeznek a tanulásba, mert abban legalább sikerélményük van. Mondjuk az én osztályomban pont nem volt ilyen, de más osztályokat elnézve, úgy láttam, így megy. Nálunk az osztály legjobb tanulója, diák-önkormányzati képviselője, évzárón kimagasló eredményei miatt mindig kiemelt tagja volt az egyik legnagyobb állat, akit valaha ismertem, jó értelemben. Akkori zenekarom gitárosa, igazi buliőrült. Szóval ilyen is van, csak mondom. :)
2012. nov. 29. 09:53
 5/9 Alaque ***** válasza:
Ja, és azóta mérnöknek tanul, diplomára készül stb.
2012. nov. 29. 09:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy nekem van humorom, szóval... És köszi az eddigi válaszokat!
2012. nov. 29. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Baszhatod a humorérzékedet, ha csak te gondolod úgy.
2012. nov. 30. 08:19
 8/9 anonim válasza:
95%
Nem attól leszel stréber, hogy tanulsz, hanem hogy nem élsz szociális életet. Nekm példul a legtöbb barátom jól tanul, komolyan veszi, életcljai is vannak, és mégis bulizósak. A buli pedig nem felétlen a drogozásról szól, egyszerűen csak jól kell magad érezned :)
2012. dec. 6. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kapod meg, mert a tanulásba temetkezel és nem kapcsolódsz ki.

Nekem is van konkrét célom, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és hogy ehhez sokat kell tanulni, mégis jól esik néha hétvégén beülni a barátaimmal egy bárba és meginni egy sört. Ettől nem lesz senki se rosszabb ember, se pedig senkiházi..

2012. dec. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!