Minek írnak ki a tizenévesek ilyen idézeteket meg az "élet nagy bölcsességeit", csak engem idegesít?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom mikor ilyen tizenéves kirak ilyen bölcsességet falra tudok mászni... még ha egy olyan ember mondaná aki tapasztalt az életről, akkor még talán elfogadnám.2012. nov. 26. 20:21
1/6 anonim válasza:
Többek között ezért is nem olvasok face-n semmit, csak a bejövőket.
2/6 anonim válasza:
Ez még semmi, de az a legidegesítőbb, hogy olyan képekre írják rá, hogy annak SEMMI KÖZE a szöveghez!
Engem is roh*dtul idegesít, azt hiszik, hogy ezzel "nagyok" lesznek, mert ők már élik a szerelmi életüket.
3/6 anonim válasza:
Miért nem tudtok röhögni egy jót a dolgon? :D
Én legalábbis mindig azt teszem! Minek idegesítsem magam, ha ki is röhöghetem?
Inkább nevetséges, hogy ilyeneket írnak ki és tesznek közzé a képeiknél/üzenőfalon..
4/6 anonim válasza:
Minek idegeskedni rajtuk? Divat most alternek és művészléleknek lenni. Majd lecseng ez is.
5/6 A kérdező kommentje:
hát de mint ha valami tapasztalt 80 éves emberek lennének akik mindenen keresztül mentek már :D
2012. nov. 27. 13:20
6/6 anonim válasza:
Én 11 éves vagyok, de ENGEM is idegesít!!!!! Amit utálok még, hogyha olyan valakinek a profilja,hogy: cicit ki, hasat be, popót ki, és a TÜKÖRBŐL VAN FOTÓZVA!!!
(Nekem nincs facebook-om, de néhány osztálytáesamnak van, innnen tudom mik vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!