Szerintetek mit csináljak h felfigyeljen rám az anyám és segítsen pl. a pasi ügyekbe meg mindenbe?
Figyelt kérdés
mert nem nagyon érdekli h milyen jegyeket kapok nem kérdezget semmiről, volt egy barátom akit tudott és ellenezte és nem hadjta h járjak vele meg ezek de én titokba jártam vele és megtudta és nem engedett sehova de azóta semmiről nem kérdez pedig úgy kiönteném neki a szívem de nem tehetem mert nem olyan mint a többi barátnőmé mert nekik mindenről megkérdezik őket nekem meg nem és nekem ez rosszul esik!2012. nov. 23. 19:56
1/4 anonim válasza:
miért nem hagyta, hogy járjatok? Milyen a viszonyod az apukáddal? Nekik egymással?
2/4 A kérdező kommentje:
hát az igazi apámmal én nem tartom a kapcsolatom de a tesvéreim igen és a nevelő apám hát őt nem nagyon birom és azért nem engedte h járjak velemert erőszakos volt a gyerek én én n eki elmondtam de nem jól tettem de azóta nem mondok neki semmit de kérdezni sem kérdez
2012. nov. 24. 12:35
3/4 anonim válasza:
de igen, jól tetted, ha erőszakos volt...
Miért váltak el a szüleid? A barátod pedig hogy volt erőszakos, megütött? Mert akkor sajnos máskor is meg fogja tenni és nem fog tisztelni téged nőként, tehát mást kell keresned, aki nőként kezel!!!
4/4 A kérdező kommentje:
hát én engem nem érdekel h mért váltak el mert pont akkor ment el amikor pár napos voltam szóval én nem törődök vele és nem úgy erőszakoskodott h megütött hanem h "sex" de tudom h ebben igaza van de akkor ne ebbe szóljon már bele például szeptember óta még egy jegyet nem írt nekem alá nem is érdekli őt akkor engem mért érdekeljen
2012. nov. 26. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!