A cigány muzsika hallgatása elítélendő, azzal szemben aki amúgy nem annak született?
Mindig szoktam hallgatni kocsiban, mert szeretem a vidámságot és a ritmust, de néha úgyérzem amikor megfeledkezek a külvilágról, hogy hülyét csinálok magamból
A magyar cigányok zenéjét nem szeretem, csak a Románokét, de evidens hogy nem értem miről szól a dal, csak a hangban és ritmusban tudok jókedvre derülni
20/F
A magyar Cigányzenekar és a cigányzene világhírű. Én is nagyon szeretem és sokat is hallgatom.
Semmi köze a zenei ízlésnek ahhoz, hogy a cigányokat szeretem-e vagy sem.
Én pl a román zenét nem bírom, vagy a mai ricsajból álló zenéket. Mégsem ítélem el azokat, akik művelik, vagy éppen ezeket szeretik.
Miért lenne már elítélendő?
A cigányok között nagyon sok jó zenész van, ez olyasmi, amihez sokuknak tényleg veleszületett tehetsége van. Ha jók valamiben, azt miért ne lehetne elismerni?
Hallgasd nyugodtan, ha tetszik, az ég világon semmi gond nincs ezzel.
"Ne ítélj, hogy ne ítélkezzenek feletted!"
Ha neked tetszik, nincs miről beszélni. Kinek szeretnél megfelelni? Tán az egód nem engedi, hogy hallgasd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!