Kolis szobatársam egyetemen szinte minden este más csajt hoz fel, és sokszor kizár. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 00:00
21/30 Csilla1991 válasza:
Hajnal fél 2 kor nem látok már írni sem.+Annyira nevetek a kérdésírón hogy fáj a nevetés.Ti is így vagytok vele?
22/30 Balázs25 válasza:
Én már kinevettem magam. :)
Tényleg.Ekkora hibát.Nem egy másik felhasználójával válaszolt,hanem a kérdésfeltevő nickel. :)
23/30 anonim válasza:
A válaszok közül melyik lehet ő? :D
26/30 anonim válasza:
Hallod, téged én is kizárnálak:D Azért kell minden nap mást csajt döngetnie mert elijeszted őket azzal, hogy magaddal beszélgetsz.
27/30 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egész nap szótlanul ül a gép előtt egy sötét szobában, és valójában a fejében már egy teljes életillúziót alakított ki.
Ennek egyik kivetülését láthattuk. Nem is értem, hogy lehet ez? Kurv@ nagy fail! :D
28/30 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Nincs joga, hogy kizárjon, te is fizeted a kolit. Miyen egyetemre jársz? Milyen szakra?
A kerdezo ezt poennak szanta???
nem birom abbahagyni a rohogest:DDDD
29/30 anonim válasza:
Lehet észrevette hogy beégett és inkább nem válaszol :D
30/30 anonim válasza:
Régi kérdés, de most iszonyatosan nevetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!