Nagyon rossz, hogy ez történt?
A pénztáros rosszul adott vissza (sokkal többet, mint kellett volna), de aztán észrevette.
Viszont én már előtte láttam, hogy többet adott vissza, és nem szóltam...
Most olyan rossz érzésem van emiatt, mert ha ő nem veszi észre, akkor elmentem volna, és akkor ki is rúghatták volna, vagy nem tudom :(
Szerintem az emberek zöme ugyanezt tette volna, még ha azt állítják is, hogy nem.
Oks? Emiatt ne rágd magad! :)
Mindenki hibázhat, aki pénzzel dolgozik. Gondolom nem vagy túlságosan eleresztve anyagilag, egy pénztáros pedig pláne nem.
Én is voltam hasonló helyzetben, csak ott jóval több pénzröl volt szó.
Történt pedig, hogy az egyik banknál lévö számlámra pénzt fizettem be, és az alkalmazott 1000 szeres összeget írt jóvá. Végül észrevette.
Visszatérve hozzád. Visszamentél volna, ha nem veszi észre, vagy ellettél volna egy darabig azzal a rossz érzéssel.
Nem rúgják ki ezért. :)
Levonják a fizetésből, de semmi egyéb, esetleg megdorgálják kicsit - de ez nem szokás. Előfordul.
Hát, csak ugye ha kirúgták volna az az én hibám lett volna, hiszen nem szóltam neki, hogy rosszul adott vissza.
De mint írtam, idejében észrevette. De így meg gáz volt, nem tudom, látszott-e rajtam, hogy én is észrevettem.
Na de most már mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!