Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a mai tinikről?

Mi a véleményed a mai tinikről?

Figyelt kérdés

2012. nov. 21. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Vannak hülyék és vannak normálisak.

Olyanok, mint a tinik ezelőtt.

Talán csak kevesebb személyes kapcsolatuk van, mert Facebookoznak, és kevésbé járnak át a másikhoz.

2012. nov. 21. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
tini vagyok de azért írok véleményt : két réteg van, gondolom te a "rosszabról" akarsz véleményt kérni. bevallom én is ide tarozom 15 évesen járok bulizni,cigizek,pofázok,lógok DE NEM LÉPEK ÁT EGY BIZONYOS HATÁRT!!! nem vagyok tiniri.anc,bár megyek bulizni nem iszom le magam mindig a sárga fôldig,a lógásról tudnak szüleim amiért megkaptam a büntimet. nyugottan le lehet majd pontozni de azért tudjátok hogy ti is voltatok lehet hogy nem ilyen mint én de tuti csináltatok hülyeségeket! :) 15/l
2012. nov. 21. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg két réteg van, én is azt látom.

Az egyik a szolid, a másik a bulizós.

A szolidakkal sose volt baj, a bulizósok meg buliznak, ahogy én is tettem.

Nem volt olyan rég, úgyhogy mondhatom, mi se voltunk jobbak.

És voltak nálunk még rosszabbak is, akik nagyon lealjasodtak hétvégente.

Mondjuk ők huszonéves korukra is olyanok maradtak, most is felelőtlenek, isznak, mint az állat, van olyan lány, aki piák képeit teszi fel a Facebookra, aztán már rég nem is tini.

Úgyhogy vannak züllöttek tiniben is, nem tiniben is.

2012. nov. 21. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
az oké, én is bulizok stb. 18 éves vagyok, de nekem valahogy nem tetszik h 14-15 évesek is ott ugrálnak hulla részegen... engem pl nem engedtek volna általános iskola 8. osztályos létemre bulizni inni... még 17 évesen sem mehettem. aztán pár hónappal 18. előtt kezdtem el járni, és szerintem sincs semmi keresnivalója ilyen helyeken 14 éveseknek, ugyhogy megértem h miért nem engedtek korábban
2012. nov. 21. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk engem 16 éves koromtól engedtek el bulizni, ill. először 15 évesen, utána meg már rendszeresen jártam.

13-14 évesen szerintem is korai.

16-20-ig kiélheted a bulis hajlamaidat.

Vagy huszon-pár éves korodig.

Utána már a munka miatt úgyis más lesz minden.

2012. nov. 21. 19:09
 6/7 Flame87 válasza:
47%

Hát ha belegondolok, hogy nekem 15 évesen volt az első koncertélményem, anyámék tudta nélkül, ahol az első sorban füveztek, én is hatszor meggondolom majd, hány évesen engedem el a gyerekem először szórakozni. Az első éjszakázást 17 évesen követtem el, és részegen engem sosem láttak. Ha annyira off voltam, akkor azt is osztálykirándulásokon műveltem, vagy annyira későn értem haza, hogy anyám már nem tudott ébren megvárni :D

Na de tényleg én is azt látom, hogy túl korán kezdik az ivászatot, bulizást, és persze sok egyéb cuccot is kipróbálnak, aminek rossz vége is lehet. Semmi tudatosság. Egyetlen előnye van az ilyesminek, ha lehet így fogalmazni, hogy fiatal felnőtt korukra eléggé kiélik magukat ahhoz, hogy lenyugodjanak, ők lesznek az elsők, akik családot alapítanak, megállapodnak. Aki ilyenkor nem éli ki magát eléggé (mint speciel én), mert túl nyuszi hozzá, vagy nincs rá lehetősége, az a húszas évei közepén is képes néha megkergülni, és kamaszos hülyeségeket elkövetni. Ez az én környezetem, itt vagyok 25 évesen, és kábé ugyanolyan szinten tolom, mint 10 évvel ezelőtt, a volt osztálytársaim között pedig sokan már le is babáztak.

2012. nov. 21. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Isznak,drogoznak,cigiznek.Bezzeg az én időmben.Blablabla.
2012. nov. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!