Sminkeljem magam, hogy az osztálytársaim ne nézzenek le?
az osztályban a lányok velem és barátnőmmel állandóan lekezelően viselkednek, a hátunk mögött megy a folytonos kibeszélés, legtöbbször az a bajuk, h nem sminkelem magam, és hogy szerintük egy ennyi idős lánynak már sminkelnie kéne magát, mert amúgy is milyen ronda vagyok
csak az a baj, hogy néha kifestem a szempilláimat, de azt se szeretem, mert valamiért nekem állandóan elkenődik és miután kispiráloztam a szemem, alig pár óra múlva tök szürke az egész szemem, annyira gáz :S és most ha nekiállnék még szemcerkával sminkelni meg ilyesmikkel, hát a nap végére úgy is néznék ki, mint aki most halt meg
viszont még is, szerintem igazuk van, mert elég ronda vagyok, aránytalanul kicsik a szemeim a fejemhez képest és gondolom ha kisminkelném magam, egy kicsit optikailag nagyíthatnám, csak pont ez az, hogy úgy is elkenődne...mit csináljak?
"egy ennyi idős lánynak már sminkelnie kéne magát"
28 vagyok és nem sminkelem magam (max. szökőévente alkalmakra).
Rám vajon mit mondanának az osztálytársnőid?
Nincs olyan, hogy sminkelni KELL.
Egyébként a vízálló spirál nem kenődik (annyira).
Csak arra figyelj, hogy addig ne pislogj, míg megszárad.
Plusz használj jobb terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!