Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sminkeljem magam, hogy az...

Sminkeljem magam, hogy az osztálytársaim ne nézzenek le?

Figyelt kérdés

az osztályban a lányok velem és barátnőmmel állandóan lekezelően viselkednek, a hátunk mögött megy a folytonos kibeszélés, legtöbbször az a bajuk, h nem sminkelem magam, és hogy szerintük egy ennyi idős lánynak már sminkelnie kéne magát, mert amúgy is milyen ronda vagyok

csak az a baj, hogy néha kifestem a szempilláimat, de azt se szeretem, mert valamiért nekem állandóan elkenődik és miután kispiráloztam a szemem, alig pár óra múlva tök szürke az egész szemem, annyira gáz :S és most ha nekiállnék még szemcerkával sminkelni meg ilyesmikkel, hát a nap végére úgy is néznék ki, mint aki most halt meg

viszont még is, szerintem igazuk van, mert elég ronda vagyok, aránytalanul kicsik a szemeim a fejemhez képest és gondolom ha kisminkelném magam, egy kicsit optikailag nagyíthatnám, csak pont ez az, hogy úgy is elkenődne...mit csináljak?

2012. nov. 21. 14:40
 1/9 A kérdező kommentje:
egyébként 14 vagyok
2012. nov. 21. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az a véleményem a sminkről,hogy tök sz@r,felesleges,mert olyan,mint amikor az állatok megfetrengenek a sárban,hogy pározzon velük a hím.Mondd nekik,hogy te így vagy szép,ahogy vagy,ők meg fessék magukat és legyenek ribbik.
2012. nov. 21. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
de pont ez az, hogy nagyon nem vagyok szép :S ők meg már egyébként is azok, a sminkkel meg csak mégjobban kiemelik azt..
2012. nov. 21. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. A smink egyébként is átverés, sok mai nő meg bohóccá sminkeli magát, aztán amikor felébred melletted reggel az ágyban smink nélkül, bemutatkozol neki, mert meg sem lehet ismerni. 14 évesen meg aztán tényleg felesleges. Nem ettől lesznek nők.
2012. nov. 21. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük! Gondolj arra hogy ha majd ők olyan 20 évesek lesznek, úgy fognak kinézni az arcuk mint egy 60 év körüli néninek, mert annyira elrontja a festék a bőrt! Akkor majd ők fognak rád irigykedni, hogy milyen szép, arcod van, rajtuk meg akkor a smink sem fog segíteni! Te így vagy szép, hidd el! Ők meg csak egy hülye r*bancok, mint kb. a többi ennyi idős lány. Legyél te kivétel! Semmivel nem vagy te "rosszabb" mint ők, sőt!
2012. nov. 21. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
istenem de gyökerek az osztálytársaid. Egyébként ha csak az a bajod a szempillaspirállal hogy elkenődik, próbálj kevesebbet használni és nem dörzsölni a szemed. De szerintem olyan nem létezik hogy 'sminkelnie kéne magát' valakinek.. ha te is szeretnéd, akkor mondom, vegyél egy jobb minőségű spirált, de ennyi idősen teljesen felesleges, sőt, egyenesen nevetséges ennél többet sminkelni.
2012. nov. 21. 15:19
 7/9 anonim válasza:
100%
FIgyelj majd középsuliba átkerülsz remélem normálisabb társaságba..nálunk azt is lenézték,aki 14 évesen szűz volt!! na ne.. nem benned vana hiba és abban is biztos vagyok,hogy nem vagy csúnya:)
2012. nov. 21. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"egy ennyi idős lánynak már sminkelnie kéne magát"

28 vagyok és nem sminkelem magam (max. szökőévente alkalmakra).

Rám vajon mit mondanának az osztálytársnőid?

Nincs olyan, hogy sminkelni KELL.

Egyébként a vízálló spirál nem kenődik (annyira).

Csak arra figyelj, hogy addig ne pislogj, míg megszárad.

Plusz használj jobb terméket.

2012. nov. 21. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2012. nov. 21. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!