Mi az a furry?
én például az vagyok :D
csak sajnos sok hülye összekeveri a zoophiliával és azt hiszik hogy a furryk perverzek. És ezt nem te döntöd el hogy: Na most én furry vagyok, csak van és kész.
Ez az irányzat két szakmát takar magában, amelyek Amerikában őshonosak, de több másik országban is űzik Európában és Ázsiában egyaránt. Az egyik a comissioner- azaz megbízott, aki más megrendelőknek készít jelmezeket- azaz fursuit-okat, (szőrme-öltönyöket). Ezek nem szokványos jelmezek: Nem ismert, igényesen elkészített kitalált kedves arcú furry karakterek állatok képében (amelyek animatronicát, és ventilátort is tartalmazhatnak, de ez egy drágább kategória).Vannak fél suitok is (mamusz, mancs, farok, és fej, a többi az emberi részt takaró ruházat). Ezeknek viselőjét nevezzük furry-knek, vagy fursuiter-eknek- (ők űzik az említett másik szakmát).
Léteznek szervezetek, melyek így, beöltözve látogatnak meg bajba jutott embereket katasztrófa sújtotta övezeteken, gyermekotthonokban, és egyéb hasonló helyeken, hogy életörömöt, reményt, és erőt adjanak az újrakezdéshez, de persze magánszemélyek is igénylik a fursuitokat.
De van egy pár hátul ütője is a furry létnek, amelyek egyes népek gondoskodásának köszönhető: A furryk többsége meleg. kb 80%-a. . . ebbe bele számolom a bisexuálisokat is!
10% egyéb. . . - asexuális, transzfesztita, stb.
és a maradék 10% a heteró. . . namármost, emiatt rengeteg a perverz beteg a furryk között ami miatt nem szeretik őket túlságosan.
(fetisizták, mindenféle perverzióval megáldott jó nép).
Szóval ha vki fiú, és a fursonája/fursuitja lány... nem feltétlen véletlenül van. Persze, van, akinek semmi köze nincs ehhez, de sajnos ez is az is előfordul!
Leginkább az ilyenekért ítélik el őket, de ez sem biztos forrásból van persze, mert örökké változhatnak az arányok!... Reméljük, hogy pozitív irányba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!