Mi a véleményetek arról, hogy sok szülő elviszi az óvodáskorú gyerekét a Vígszínházba felnőtteknek szóló előadásokra?
A 14es korhatár a téma miatt vagy csak azért mert a mávet nem igazán értenék meg a az ifjabbak ?
Engem 5-6 évesen vittek el egyszer egy musicelre arra emlékszem amikor felébredtem párszor és láttam vmi hálószobás jelenetet egy csajjal és az anyjával.
Engem nem hatott meg hogy nem értem a művet csak zavart hogy aludnék és nem az ágyamban vagyok:P. Gondolom nem tudtak hova vinni :D.
Amúgy ha direkt viszik el a gyereket hát ő dolguk, de nem kéne mert nincs értelme hacsak nem vmi zseni a kölyök.
Szeritnem a színház eleve eg ykorhatáros dolog 10 év alatt nem ajánlanám...aki elviszi a gyerekét az direkt meg akarja vele utáltatni...
Komolyan kisgyereketelviszi szúrós szűk kényelmetlen ruhában ami nem is tetszik neki egy többórás dologra ahol nénik emg bácsik beszélgetnek...és órákig ülni kell és nézni....
Ezekmiatt a nagoyn hülye szülők miatt utálják emg egyesek egy életre a színházat...
Ovodás korú gyereket nagoyn szmeét dolog...de én mondok egy vicceset, tipikus példája annak milyen amikor nem néznek utána a darabnak...
Avenue Q a mi utcánk 5 éves kislány az első sorban...szülők annyit tudtak róla hogy bábok vannak benne, hát akkor az mi már lehetne mint gyerekdarab?
Na ja, aki hallott róla egy keveset az tudja, hogy abban Májkül Dzsenikszon, emg mittudom én, a bábok szexelnek az egyik meleg, és elég durva a szöveg, rasszizmus...szóval rohadtul nem gyerek darab, de az 5 éves kislány az első sorba xD
Hát első felvonás után hazavitték, de akkor már bőven látott eleget, az Ordítva szeretrkezz dalt, meg a bábok szexjelenetét, meg hasonlókat...tehát nem mindegy hova visszük el a gyereket, viszont ami a legfontosabb: Attól hogy egy darabban bábok vannak még nem biztos hogy gyerekdarab :D
Egyébként tudom mindenkinek ajánlani az Avenue Q - A mi utcánk c. darabot, a Centrálban megy, nagoyn jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!