Pipixd kérdése:
Megy valaki PTE TTK gólyabálba nagyestélyi ruhába? Vagy inkább a koktélruhát ajánljátok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 19:48
1/2 anonim válasza:
Ezek a bulik többnyire a közös részegedésen alapulnak, ráadásul nagy a jövés-menés, tehát a koktélruha jobb. Annyira nem flancos esemény, hogy nagyestélyi kelljen. (Amúgy én PTE BTK-s vagyok, de egy kutya. :D)
2/2 anonim válasza:
Én is PTE BTK-s vagyok, de korábban nektek meg nekünk közös gólyabál volt, szóval voltam már pár ilyenen :) A nagyestélyi szerintem is kicsit túlzás, bár azért minden évben láttam már jópár lány nagyestélyiben. De a legtöbben inkább koktélruhában vannak, vagy bármi egyszerűbb alkalmi ruhában. Na, itt a képen vannak jó ruhák, ilyesmire gondoltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!