A hétköznapi román/szlovák ember utálja a magyart?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 09:11
1/7 anonim válasza:
Én a született szlovákokról tudok nyilatkozni, és véleményem szerintem igen, utálják a magyarokat.
2/7 anonim válasza:
Sajnos vannak köztük ilyen emberek. Ha nem lennének, akkor nem lehetne szavazókat nyerni magyarellenes kirohanásokkal, így nem jutna eszükbe magyarellenes nyelvtörvényt hozniuk.
Az már más kérdés, hogy az ilyenek hány százalékát teszik ki az összlakosságnak?
3/7 anonim válasza:
Román ismerősöm volt,ő nem utált minket, meg mesélte h Rmániában sem annyira jellemző....a gond ott van h náluk tudat alatt megy a amygarellenes propaganda (pl. avram iancu tisztelet, stb.)
4/7 anonim válasza:
Hát, embere válogatja. Nekem nagyon sok szlovák jóbarátom van, az utálat inkább azokra jellemzö, aki még életében magyar emberrel nem találkozott személyesen, de divatból utálni kell. Akik ismernek személyesen magyarokat, azokról ez szerintem kevésbé mondható el.
5/7 anonim válasza:
Nem. Csak ezt tudom írni.Mondjuk én csak a szlovákokról beszélhetek, románnal még nem találkoztam. Velem kifejezetten kedvesek voltak..Nagyon durván meglepődtem,mert én is azt hittem, hogy utálják a magyarokat.De persze itt most nem a futballhuligánokról, politikai lázadókról beszélek, hanem az átlagemberről. :):)
7/7 anonim válasza:
Én Szlovákiában élek és állítom,hogy vannak olyanok akik szeretik,vagy elfogadják a magyarokat,sőt szeretnének megtanulni magyarul.Vannak olyanok is akik csak értenek magyarul,olyanok is akadnak akik beszélnek is.Sokan hülyeségeket olvasnak,hallanak,vagy egyszerűen volt egy rossz tapasztalatuk és ebből általánosítanak .Sajnos az ilyen emberek vannak többen.Egyszerűen a hozzáálláson kellene változtatniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!