Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy NE legyen terhes?
Van egy 18 éves barátnőm és régóta áradozik arról,hogy mennyire szereti a gyerekeket és mennyire szeretne családot.Egyetemre jár most,egy hónapja van együtt egy fiúval,akivel mostantól elhatározták,hogy nem fognak sehogy sem védekezni.A fiú külföldi állampolgár(nigériai) és sajnos ismerem a fajtájukat,barátnőm is tisztában van vele,de ő kitart az mellett,hogy bele szeretne vágni a gyerekvállalásba.Mégis hogy beszéljem le erről???Én csak jót szeretnék neki,bár az is előfordulhat (Isten ments),hogy én 2 év múlva már nem is leszek a férjemmel,(mi 3 éve vagyunk együtt,babát várunk),ők meg életük végéig együtt lesznek.
Te hogy beszélnéd le erről a barátnőd?Helyes dolog egyáltalán erről lebeszélni?
22L
a barátnődnek teljesen elment az esze. vagy a nigger hülyítette be valamivel. 18 éves kis naiv lányka, egy hónapos kapcsolat, nagy szerelem, persze h mindent elhisz...
én simán elmondanám neki, hogy nettó marhaság, amit csinál, de innentől nem szólok bele, viszont ne nekem jöjjön sírni, mikor ott marad egyedül egy félvér kölökkel, elcseszve az életét.
ennek a lánynak nincsenek szülei, hogy adjanak neki egy jó nagy nyaklevest? mert normális szülő ezt tenné ebben az esetben.
szerencsére én és a barátnőim úgy lettek nevelve, hogy semmilyen feketével ne álljunk le, ha jót akarunk magunknak.
"Meséld el a barátnődnek, hogy ez az afrikai férfiak taktikája: amint ugyanis lesz gyerekük egy európai nőtől, nem toloncolhatják ki őket az EU területéről. Az ok pedig az, hogy a gyerek uniós állampolgár lesz, akinek joga van a családjához, így az apjához is. Ezzel élnek vissza azok, akik tartózkodási engedélyt szeretnének itt, behülyítenek egy nőt, lesz egy gyerekük, akire rá se néznek a továbbiakban, nekik ugyanis az anyakönyvi kivonatuk kell, nem a család. Innen aztán mennek, ahova akarnak, az egész unió területén, hülye lenne itt maradni Magyarországon, ahol még gyerektartást is kéne fizetnie..."
EZ ÍGY VAN!!!
Barátnőmet is nagyon behülyítette egy nigériai srác, feleségül is akarta venni, de nagyon ordító volt, hogy csak érdekből teszi.
Barátnőd szerelmes, azért szülne, ha szülni akar, úgyse tudsz mit csinálni.
Legfeljebb segítheted, ha a pasija lelép.
Már írtam volna, hogy ne szólj bele, az ő dolguk.
De olvastam a 9. válaszát !!
Ezt én eddig nem tudtam. Lehet, a barátnőd sem ismeri ezt az uniós gyerek dolgot.
Ő vak a szerelemtől, mond el neki, talán elgondolkozik..
Ha nem az már az ő dolga lesz.
"Aki megszakítaná vele a kapcsolatot... Nektek is remek dolog lehet a barátotoknak lenni, bármikor lehet rátok számítani, ugye? Pff... Számomra egy barát az, aki _mindig_ mellettem van, igen, akkor is, ha őrült nagy hülyeséget csináltam."
Tudod, eljön az a pont, amikor már nem akarok asszisztálni a "barátnőm" f*szságaihoz és besokallok. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, sorozatosan követte el a szörnyűbb hülyeségeit. Mindig támogattuk, elláttuk tanácsokkal, a lelkére beszéltünk...stb. De nem vonta le soha a tanulságot, hanem újabb hülyeségekkel tetézte, aztán persze jöttek az éjjel 2-kori bőgős telefonok, hogy ő mekkora bajban van. Annyival nem tisztelt meg minket, hogy hallgasson ránk, de azt elvárta, hogy az újabb f*szsága miatti kiborulásában is a rendelkezésére álljunk, ha esik, ha fúj. Nekem tényleg elegem lett egy idő után ebből és megszakítottam vele a kapcsolatot. Már több energiát vett el ez a kapcsolat mint amit adott.
Az ő döntése (ha ennyi esze van...)
Azért Te se vagy semmi 22 évesen, férjjel, gyerekkel.....
Kedves 17!
És akkor mi van, ha 22 évesen férjezett és gyereke van???
Nekem is van, a mostani páromtól összesen 4-szer voltam terhes, együtt élünk már évek óta. (Nem én szakítottam meg, még mielőtt vájkálni kezdesz, hanem elvetéltem, kétszer a 8. hétben, egyszer középidőben baleset miatt.) 23 éves vagyok. Semmi közöd hozzá, ki mikor vállal gyereket, nincs jogod ítélkezni mások felett.
Kérdésre válaszolva: én is elmondanám neki azt, amit fentebb leírtak a nigériai/afrikai származású emberek EU-s letelepedéséről. Ha nem érti, akkor sajnos hagyni kell... akkor nem tudsz vele mit csinálni, max imádkozni, hogy ne essen teherbe... :/
Ja és nem vagyok fajgyűlölő sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!