Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyek a legellenszenvesebb...

Melyek a legellenszenvesebb férfi/női keresztnevek számodra? Miért?

Figyelt kérdés
Én is elárulom egy idő után, de addig szeretném tőletek hallani.
2009. aug. 13. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Bori,Mari,Bözsi,Erzsi,Éva,Klári,Petronka Nekem ezek nem annyira tetszenek. Olyan tanyasi hangzásuk van. A másik véglet a divatnevek, Ivett,Anetta,Zsanett,Emese,Gloria,Virág, amcsi filmekből kapott nevek meg magyarnak rettenet gagyin hangzanak szerintem. De ha ezek közül valamelyik a szerelmem neve volna,én ugyanúgy szeretném,mintha Timinek, vagy Enikőnek hívnák,az a két kedvencem.
2010. szept. 25. 05:22
 12/18 anonim válasza:
81%
Eszmeralda,Édua:|
2013. ápr. 10. 17:31
 13/18 anonim válasza:
100%

Női: Orsolya és Renáta

Férfi: Balázs

Pfffúújjjj

2013. aug. 15. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

16:30-as

Dagadt tehén nevek? -.- Én is Zsófia vagyok és nem vagyok dagadt,és sok Zsófia ismerősöm van,egyik sem kövér,egy kicsit se-.-

2015. jan. 1. 16:09
 15/18 anonim válasza:
80%

Női: Anett, Pálma, mindenféle virágnevek, Krisztina, Dzs/Jen(n)ifer, Georgina, Barbara, Tünde, Csilla

Férfi: Krisztián, Zsolt, Patrik, Balázs, Arnold, Áron, Ákos

2015. okt. 11. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
Dagadt tehén nevek? Én is úgy szint Zsófia vagyok és nem vagyok dagadt, rengeteg Zsófia ismerősöm van és egyik sem kövér.
2015. nov. 25. 12:00
 17/18 anonim válasza:
91%
Novella! Tipikus ronda emberre utal! Mellesleg ha meghallod ezt a nevet egyből a fogyatékos világtalanra gondolsz!
2016. dec. 25. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:

A cigónevek, pl. dzsesszika, vanessza, Brendon, stb.

Ezenkívül Csenge, Hanna, tünde, Orsolya, Rebeka,Kinga (benga) kitti, Réka.

Patrik, Martin, Bence, Botond,(bolond) Zsolt, andrás, Szabolcs

2022. jún. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!