Melyek a legellenszenvesebb férfi/női keresztnevek számodra? Miért?
Figyelt kérdés
Én is elárulom egy idő után, de addig szeretném tőletek hallani.2009. aug. 13. 17:50
11/18 anonim válasza:
Bori,Mari,Bözsi,Erzsi,Éva,Klári,Petronka Nekem ezek nem annyira tetszenek. Olyan tanyasi hangzásuk van. A másik véglet a divatnevek, Ivett,Anetta,Zsanett,Emese,Gloria,Virág, amcsi filmekből kapott nevek meg magyarnak rettenet gagyin hangzanak szerintem. De ha ezek közül valamelyik a szerelmem neve volna,én ugyanúgy szeretném,mintha Timinek, vagy Enikőnek hívnák,az a két kedvencem.
13/18 anonim válasza:
Női: Orsolya és Renáta
Férfi: Balázs
Pfffúújjjj
14/18 anonim válasza:
16:30-as
Dagadt tehén nevek? -.- Én is Zsófia vagyok és nem vagyok dagadt,és sok Zsófia ismerősöm van,egyik sem kövér,egy kicsit se-.-
15/18 anonim válasza:
Női: Anett, Pálma, mindenféle virágnevek, Krisztina, Dzs/Jen(n)ifer, Georgina, Barbara, Tünde, Csilla
Férfi: Krisztián, Zsolt, Patrik, Balázs, Arnold, Áron, Ákos
16/18 anonim válasza:
Dagadt tehén nevek? Én is úgy szint Zsófia vagyok és nem vagyok dagadt, rengeteg Zsófia ismerősöm van és egyik sem kövér.
17/18 anonim válasza:
Novella! Tipikus ronda emberre utal! Mellesleg ha meghallod ezt a nevet egyből a fogyatékos világtalanra gondolsz!
18/18 anonim válasza:
A cigónevek, pl. dzsesszika, vanessza, Brendon, stb.
Ezenkívül Csenge, Hanna, tünde, Orsolya, Rebeka,Kinga (benga) kitti, Réka.
Patrik, Martin, Bence, Botond,(bolond) Zsolt, andrás, Szabolcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!