Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normalis 12 vagy a koruli...

Normalis 12 vagy a koruli lanyok/fiuk irnanak nekem uzit? Egy baratra lenne szuksegem, akivel jot lehet hulyulni es nem okosabb nalam ( : D ). 12/l

Figyelt kérdés
Barmok kimeljenek a komiktol,uziktol! Koszi
2012. nov. 9. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
És miért ne legyen okosabb nálad? Mert véletlenül esetleg tanulnál tőle valami értelmeset? Szerintem normális 12 éves erre nem fog reagálni..
2012. nov. 9. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam,hogy ne okoskodjon folyamatosan -.-
2012. nov. 9. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos szomorú hogy már a 12 évesek is az interneten ismerkednek.
2012. nov. 9. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek felre! Csak szeretnem valakinek kipanaszkodni ,mert mar elegem van,hogy itthon mndig veszekszunk,a barataim kikozositenek,es valakinek mar ki kell magamat panaszolni,mert megorulok
2012. nov. 9. 20:43
 5/5 Malats ***** válasza:
ha a barátaid kiközösitenek, akkor ök nem a barátaid. Keress uj barátokat, csak egy jo tanács :)
2012. nov. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!