A barátnőmet a munkahelyén verbálisan zaklatják. Te mit tennél?
Az a helyzet, hogy a barátnőmnek elég durva megjegyzéseket szoktak tenni a munkahelyén. Egy étteremről van szó, tanuló ott, vele együtt az összes tanuló lánynak beszólogatnak például olyanokat a főpincérek (25-30 évesek), hogy "mi lenne, ha orálisan kielégítenél, akkor legalább nem unatkoznál".
A barátnőm tudja, hogy elég agresszív tudok lenni, ha a szeretteim megvédéséről van szó. Ezért se mondta el, ezt a facebookjáról olvastam, ahogy a kollegájával beszéli meg. Eddig is tudtam, hogy beszólogatnak nekik, de azt nem, hogy ilyen mértékben.
Amúgy ismerem az ottani pincéreket és már beszélgettem is velük egy kicsit. Azt tervezem, hogy még a héten odamegyek az egyikhez és megmondom neki a magamét. Ha visszamer szólni pofánbaszom. Ez helyes így, vagy hagyjam a fenébe?
Mindketten 18 évesek vagyunk, nem vesznek minket komolyan ezek a szellemi nyomorultak.
én bnőm konyhán dolgozott,tanulóként és a séf zaklatta folyamatosan,de csak utólag tudtam meg.
szólt a tanárának a suliban,fegyelmi tárgyalás lett,jelen volt a séf is,meg egy másik lány is akit piszkált,rácsapott a se-ggére ilyesmi.
áthelyezték őket máshova gyakorlatra és a suli utána nem küldött oda lány szakács tanulókat.
szóval ezt lenne célszerű és ha nem csak a barátnőd lenne,hanem lenne még egy ember,osztálytárs,aki megerősíti a vádat.
a tervezeted meg nem helyes,rossz a sorrend.
először bizonyíts és utána tarts előadást jó modorból.
vagyis először levered,mint a szart,aztán amikor ott van meghunyászkodva,kutyapózban,akkor olvass be neki,hogy mit szabad és mit nem.
egyéb esetben nem vesznek komolyan,vagy megelőznek és te kerülsz kutyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!