Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha újrakezdhetnétek az életete...

Ha újrakezdhetnétek az életeteket, mit csinálnátok másképp?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sok mindent másképp csinálnék. Vagy talán csak 1-2 dolgot, amiből aztán már máshogy alakult volna az életem. Általános iskola után pl nem egy sz.ros sima gimnáziumba mennék, ha előre tudom, hogy engem az egyetemi ill. főiskolai oktatásban szinte semmi nem érdekel, hanem rögtön elmentem volna olyan szakra, amiből most, 27 éves fejjel vizsgázom le, és most értem el ahhoz, amiről úgy gondolom, szeretem és szeretném csinálni. (Főleg, ha egyszer felvesznek valahova...)
2012. nov. 6. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
megkérném anyámat hogy basszon földhöz amíg csecsemő voltam :(
2012. nov. 6. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Volt, hogy hibáztam, de ha akkor és ott nem úgy alakultak volna a dolgok, akkor ma nem az lennék, aki.
2012. nov. 6. 17:04
 14/16 anonim válasza:

15:02-es

Miért, milyen voltál, mielőtt megszületett a lányod?

Tényleg jó hatással tud lenni az anyaság a depresszióra és szorongásra hajlamos nőkre?

2012. nov. 6. 18:52
 15/16 anonim válasza:
igaz, hogy nem felhőtlen az életem, de én is úgy gondolom, hogy ha ezek nem történtek volna meg velem akkor nem az lennék aki... és végre rendeződni látszik a kis életem, kezd körvonalazódni egy jobb irány felé, tehát mindig van előre, és soha nem szabad feladni! L/20
2012. nov. 7. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:

csak olyan lenne a férjem, aki hisz Istenben,

és aki ilyen meg olyan vallásos papíron, hanem, aki tényleg.

2018. júl. 21. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!