Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagymamátok mesélt nektek a...

Nagymamátok mesélt nektek a szerelemről? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Milyen kérdéseitek lennének ha a nagymamátokkal tudnátok beszélni a szerelemről? (kislányként gondolkodva) Mi érdekelne titeket az ő kapcsolatukról? Mit lehetne leírni sok szép szófordulattal az unokáknak? Bővebb gondolatokat kérnék, ami megható is egyben.Köszönöm!
2012. nov. 6. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik nagymamám,aki már meghalt,nagyon jó dolgokat mesélt,viszont ő 40 éves korában elvesztette a férjét,ezért ez inkább szomorú.A másik mamám,aki még fitt és erős,folyamatosan nyavalyog,hogy milyen szemetek a férfiak és hogy soha ne menjek férjhez,mert az összes férfi mocsok.A papám alkoholista,a dédpapám is az,az ükpapám, is és így tovább.Ja és az apám is.Úgyhogy nem csoda,hogy így gondolkodik.Viszont egy kicsit pozitívabban is állhatna hozzá.Én mindig mondom neki,hogy ne átkozódjon,de akkor meg én vagyok lebaxva,meg én vagyok a hülye.Úgyhogy tőle inkább nem kérdezek semmit.
2012. nov. 6. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam azt a levelet, amelyben nagyapám megkérte nagyanyám kezét.
2012. nov. 6. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:

nekünk mindig azt mondta hogy a szex undorító fujj fujj dolog és soha senkivel nem szabad csinálni, esetleg a férjünkkel de akkor is undorító

a csókolózás megy nyálas gusztustalan dolog és azt még a szexnél is kevesebbszer szabad csinálni mert annyira udnorító

2012. nov. 6. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
nem azt mondta hogy udnorító hanem azt hogy undorító :) :(
2012. nov. 6. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom, hogy a nagyapám több száz levelet írt a nagymamámnak - szerelmes leveleket - melyre akkorivan egy hölgynek nem illett válaszolnia, így összességében 2-3 levél van csak a nagymamámtól.

A szexszel nekik biztos nem volt bajuk, ha már 6 gyerekük született, az utolsó pedig negyvenéves koruk után :)

Engem érdekelne egyébként, hogy hogyan ismerkedtek meg, hogyan kérte meg a kezét, mennyire szerették egymás, stb...

De a nagymamám sajnos több, mint 10 éve elhunyt, nagypapám pedig 93 éves, és nem nagyon tud már mesélni, sokmindenre nem emlékszik, és ha mond is valamit, az általában nem úgy volt :(

2012. nov. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!