Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Még most is vannak emberek...

Még most is vannak emberek akik nem hisznek a holokausztban? És szerintük az egész csak kitaláció?

Figyelt kérdés

Hát én nem értem ezeket az embereket. Szerintem ostobák...

Ezen az oldalon szembesültem ilyennel: [link] .

2012. nov. 1. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A náci seregben is szolgáltak zsidók.A Lutwaffe azaz a náci német légierő vezére is nyíltan zsidó volt , sőt még voltak zsidó emberek vezető pozícióban a náciknál.

Akkor most hogy van ez?

Hitler szerint volt jó zsidó meg rossz zsidó?

Vagy a nácikat egy zsidó csoport pénzelte hogy irtsák ki a másik fajta zsidókat?

A zsidóknál hatalmas ellentétek vannak bizonyos csoportok között.Ezért gyanús.

2012. nov. 2. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:

A történelem alulnézetből nem cáfolat az eseményekre.

Az orosz katonák a német nőket sorra megerőszakolták, amin csodálkozni nem lehet. Ha megláttak egy nőt, még a hátizsákot se vetették le.

Nálunk is előfordult, Magyarországon, biztos vagyok benne.

Nagyapám mesélte, hogy megszáltak náluk németek, csendesek voltak, senkit nem bántottak, még a konzervjükből is adtak nekik.

Aztán bejöttek az oroszok.

Nálunk két középkorú baka lett beszálásolva, akik szintén csendes emberek voltak. Suszterek voltak és halomba állt a sok talpalni való csizma, bakancs, mert hosszú az út Moszkvától Berlinig.

Azért összezabráltak jó pár tyúkot, amit nagyanyámmmal megfőzettek egy üstben, ami disznóöléskor volt használatos.

Ők sem bántottak a faluban senkit máskülönben.

Ember azért a legvéresebb időben is akad...

2012. nov. 2. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hermann Göring birodalmi marsall, a luftwaffe parancsnoka nem volt zsidó.

Miféle marhaságokat beszélsz?

Bár magát, Hitlert nem túlságosan érdekelte a zsidók sorsa, szeretőjének, Eva Braunnak voltak zsidó felmenői.

Ő csak meglovagolta az antiszemitizmust, mert pártjában ez elterjedt volt.

Himmlert már jobban érdekelte, fajismereteit baromfi tenyésztő múltjából szerezte.

Annyi bizonyos, hogy a Mein Kampf deklarálja a német felsőbbrendűséget és egyes, szláv, zsidó népek alsóbbrendűségét.

Minket a középmezőnybe soroltak, a hajcsár szerepét szánva nekünk.

Logikusan végiggondolva, ha az általuk alsúbbrendűnek definiált népeket kipusztították volna, akkor mi kerültünk volna alulra.

A többit sejtheted...

2012. nov. 2. 12:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Állitólag Hitler nagyanyja is zsidó volt. És ő már azokat is elitélte akinek az egyik nagyszülője az volt :)
2012. nov. 5. 17:07
 15/15 A kérdező kommentje:
a smileyt persze csak azért irtam hogy milyen érdekes a világ nem pedig mert örülve mondtam...
2012. nov. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!