Még most is vannak emberek akik nem hisznek a holokausztban? És szerintük az egész csak kitaláció?
Hát én nem értem ezeket az embereket. Szerintem ostobák...
Ezen az oldalon szembesültem ilyennel: [link] .
A náci seregben is szolgáltak zsidók.A Lutwaffe azaz a náci német légierő vezére is nyíltan zsidó volt , sőt még voltak zsidó emberek vezető pozícióban a náciknál.
Akkor most hogy van ez?
Hitler szerint volt jó zsidó meg rossz zsidó?
Vagy a nácikat egy zsidó csoport pénzelte hogy irtsák ki a másik fajta zsidókat?
A zsidóknál hatalmas ellentétek vannak bizonyos csoportok között.Ezért gyanús.
A történelem alulnézetből nem cáfolat az eseményekre.
Az orosz katonák a német nőket sorra megerőszakolták, amin csodálkozni nem lehet. Ha megláttak egy nőt, még a hátizsákot se vetették le.
Nálunk is előfordult, Magyarországon, biztos vagyok benne.
Nagyapám mesélte, hogy megszáltak náluk németek, csendesek voltak, senkit nem bántottak, még a konzervjükből is adtak nekik.
Aztán bejöttek az oroszok.
Nálunk két középkorú baka lett beszálásolva, akik szintén csendes emberek voltak. Suszterek voltak és halomba állt a sok talpalni való csizma, bakancs, mert hosszú az út Moszkvától Berlinig.
Azért összezabráltak jó pár tyúkot, amit nagyanyámmmal megfőzettek egy üstben, ami disznóöléskor volt használatos.
Ők sem bántottak a faluban senkit máskülönben.
Ember azért a legvéresebb időben is akad...
Hermann Göring birodalmi marsall, a luftwaffe parancsnoka nem volt zsidó.
Miféle marhaságokat beszélsz?
Bár magát, Hitlert nem túlságosan érdekelte a zsidók sorsa, szeretőjének, Eva Braunnak voltak zsidó felmenői.
Ő csak meglovagolta az antiszemitizmust, mert pártjában ez elterjedt volt.
Himmlert már jobban érdekelte, fajismereteit baromfi tenyésztő múltjából szerezte.
Annyi bizonyos, hogy a Mein Kampf deklarálja a német felsőbbrendűséget és egyes, szláv, zsidó népek alsóbbrendűségét.
Minket a középmezőnybe soroltak, a hajcsár szerepét szánva nekünk.
Logikusan végiggondolva, ha az általuk alsúbbrendűnek definiált népeket kipusztították volna, akkor mi kerültünk volna alulra.
A többit sejtheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!