Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halljátok, hogy a szomszéd...

Halljátok, hogy a szomszéd szobában (! ) veszekednek a főbérlőitek, de nagyon durván. A pasi feltehetően üti a nőt-de ebben nem lehettek biztosak, mert csak a csattanások hallatszank. Mit tesztek?

Figyelt kérdés
A férfi tördelőzött, üvöltözött, csapkodta az ajtót, a nő meg zokogott hogy hagyja abba. Válaszok után leírom, hogy mi lett a vége, de előbb ti jöttök

2012. okt. 30. 00:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Én átkopognék hogy bel lehet ám fejezni. Majd másnap szólnék hogy így nem lehet élni hogy ölik egymást ezért elköltözöm.
2012. okt. 30. 02:37
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

én kicsit várnék, hogy milyen irányba megy hátha abba hagyja. ha így történik, másnap beszélnék a nővel négyszemközt.

ha úgy érzem egyre durvább a szitu és nem lesz egyhamar vége és attól tartok a nő komolyabban veszélyben van, akkor valamit csinálni kell sajna. átmennék, de mivel tuti be van kattanva az ürge nem nagyon erőltetnék semmi kommunikációt, csak beszólnék, hogy minden rendben? és remélhetőleg ettől visszafogja magát. és másnap beszélnék a nővel vagy ha amúgy normális az ürge, akkor lehet vele. magába a konfliktusba fizikailag nem akarnék beavatkozni, mert láttam már totál őrülteket is, szóval félteném magam azt hiszem. szóval ha nem nyugszik le, attól, hogy beszóltam vagy átmennék egy szomszédhoz, vagy hívnám a zsarukat.

(ez persze az, amit most hideg fejjel mondok :)

2012. okt. 30. 04:35
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

A fal felé fordítanám a hangfalakat, maxra tekerném és play:

http://www.youtube.com/watch?v=k64aH8Rbs5s

2012. okt. 30. 05:26
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

En egyedul nem szolnek, meg a vegen en is kapnek....

Mi tortent?

2012. okt. 30. 07:23
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Én speciel rohadtul félnék, hogy én következem...
2012. okt. 30. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Ki lehetne hívni a rendőrséget, vagy elköltözni.
2012. okt. 30. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kihívnám a zsarukat.
2012. okt. 30. 09:45
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ez csak szado mazo parti volt mi is csinálunk ilyet és egyszer kihivtak a zsarukat az idióta szomszedok
2012. okt. 30. 10:07
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Átvert a kérdező.Nem is írja le.Pedig úgy izgulok,hogy mi lett a vége:(
2012. okt. 30. 10:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége?
2012. okt. 30. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!