Kamaszok és kamaszos anyukák válaszolnátok, hogy szerintetek van-e esély erre?
Hű...hát én most inkább megpróbálok egy kis lelkisegélyt nyújtani...gondolom ez egy olyan érv lesz, amit az orvosod már említett, de azért leírom: Azért ne tedd magad tönrke, hogy majd a te lányodnak normális családja lehessen...normális anyja...:)
Egyébként igen lehetséges, de ne tedd...Próbáld meg túlélni....tudom nem könnyű...de hidd el az én családom se álom...:/ szóval átérzem a bajodat...Ne add fel...én szurkolok neked! :) (még így látatlanban is, mert nagyjából tudom szerintem, hogy min mész keresztül:S)
17/L
első voltam...
Ja és szerintem, ha anyud ver, akkor a gyermekvédelmiseknél feljelentheted...bár lehet nem lenne jobb az se, ha elvennének tőle..de hátha apudnak ítélnének...(ha válnak a bíróság szerintem odadöntene téged...vagyis hogy odamenj)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Oké, hogy k*rva nagy problémáid vannak, de ettől még 1 kérdés is untig elég lett volna.
Majd megoldódik a dolog, az emberek nagy része (főleg a lányok) ebben a korban tele vannak önsajnálattal... Majd felnősz és túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!