Hogy küzdjem le azt a félelmemet, ahol valamiért fizetnem kell? Pl. Kávézóban, postán, jegyvételnél.
ez idővel el fog múlni, hacsak nem éled bele magad, és pörögsz rajta, mert akkor még 50 évesen is izzadni fogsz
gondold el, hogy akinél fizetsz, az is ember, rohadtul nem számít, hogy mit gondol rólad, miután kiléptél az üzletből (hacsak nem anyáztál vagy ordítottál) el fog felejteni rögvest, nem azon agyal, hogy na ez hogy kérte a számlát, a jegyet
azért tudom, mert hasonlóval küzdöttem én is, csikart a hasam, ha pl. valami hivatalosat kellett intézni, de zatán mikor én lettem ügyintéző majd eladó, rájöttem, hogy abszolút nem érdekel, aki nálam fizet/intéz, nekem ő csak egy elintéznivaló, aztán jön ezer másik
aki bunkó volt, na azt azért megjegyeztem....
az a másik a pult másik felén egy ugyanolyan ember, mint te, lehet, rossz napja van, szomorú, és sok stresszhelyzet éri a bunkó ügyfelek miatt. Nekik te csak egy vagy az ezerből, ezt jól írták.
Gyakorolj. Máshogy nem megy. Először csak boltban fizess, de legyen veled valaki, aztán postán, a vendéglő a legnehezebb. És a boltban, postán ráadásul egy Jó napot-viszlátot kell csak mondani, vagy annyit, hogy köszönöm, ezt nem olyan nehéz kinyögni. Ha muszáj lenne csinálnod minden nap, nem agyalnál ilyenen, biztos ritkán került ilyen helyzetbe, nem? És ha ruhát veszel, az is kínos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!