Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért poshadnak be az iskolai/...

Miért poshadnak be az iskolai/egyetemi közösségek pár hónap alatt?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember megutálja egymást, távolságtartó lesz, kevésbé kedves és persze nem megy el senkivel sehova mert jujj mit gondolnak majd akkor róla a többiek. Akkor sem ha szimpatikus neki az illető.

Teljesen beposhad az egész közösség, évfolyam, és nem történik szociális szinten semmi érdekes.

Persze pár kisebb klikk kialakul, de azok is jól beszokott unalmas körök.

Első hónapban még átjártam ismeretlen lányokhoz filmet nézni, flörtöltünk, meg minden. Minden társaság új volt, mindenkit érdekeltem, érdeklődtek, stb.

Most meg hirtelen mintha eltelt volna 20 év.

Csak én érzem ezt így? Ez így is marad? Mindenhol ez megy?

2012. okt. 25. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Hmm...furcsa...

Én ugyan nem vagyok egyetemista,de a legjobb barátnőm igen, ezért én is mindenhova eljárok, ahova ő a csoporttársaival. Még olyan helyekre is beengednek, ahova elvileg tényleg csak arra az egyetemre/szakra járók mehetnek - és nem ezt látom. Már két éve szoros ez a kapcsolat, ugyanazokból áll a társaság, akikből 2 éve, alig 1-2 ember csatolódott le.

ÉS véletlenül sem unalmas velük az élet.

2012. okt. 25. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
kívülállóként lehet, hogy érdekes.
2012. okt. 25. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyetemista vagyok.. Az elején persze, hogy mindenki nyit, mert keresi a neki való társaságot, aztán általában megtalálják és kialakulnak a klikkek.. Ez nem iskola függő, olyan sosincs, hogy mindenki jóban van mindenkivel.. Bulizni sem lehet mindig, általában egyesek szerencsére neki állnak tanulni is.. A másik, hogy pont ebben az időszakban kezd el komolyodni az ember (jobb esetben) nem lehet állandóan bulizni.. Szóval igen.. Ez így marad és ez van mindenhol szinte.. Vannak egyetemi bulik oda járj el bulizni, de sajnos nem szólhat az egész egyetem a gólyatáborról..
2012. okt. 25. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress egy kört, amibe beleillesz és akkor velük lehetsz, de azt ne várd, hogy megint mindenki jóba legyen, együtt bulizzon..
2012. okt. 25. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem nagyon találtam ilyen kört, viszont a régi barátaimmal rendszeresen látjuk egymást.

Úgy gondoltam ha nagyon kíváncsi rám valamelyik kör, meg fog találni. Nem?

2012. okt. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!