Miért poshadnak be az iskolai/egyetemi közösségek pár hónap alatt?
A legtöbb ember megutálja egymást, távolságtartó lesz, kevésbé kedves és persze nem megy el senkivel sehova mert jujj mit gondolnak majd akkor róla a többiek. Akkor sem ha szimpatikus neki az illető.
Teljesen beposhad az egész közösség, évfolyam, és nem történik szociális szinten semmi érdekes.
Persze pár kisebb klikk kialakul, de azok is jól beszokott unalmas körök.
Első hónapban még átjártam ismeretlen lányokhoz filmet nézni, flörtöltünk, meg minden. Minden társaság új volt, mindenkit érdekeltem, érdeklődtek, stb.
Most meg hirtelen mintha eltelt volna 20 év.
Csak én érzem ezt így? Ez így is marad? Mindenhol ez megy?
Hmm...furcsa...
Én ugyan nem vagyok egyetemista,de a legjobb barátnőm igen, ezért én is mindenhova eljárok, ahova ő a csoporttársaival. Még olyan helyekre is beengednek, ahova elvileg tényleg csak arra az egyetemre/szakra járók mehetnek - és nem ezt látom. Már két éve szoros ez a kapcsolat, ugyanazokból áll a társaság, akikből 2 éve, alig 1-2 ember csatolódott le.
ÉS véletlenül sem unalmas velük az élet.
Nem nagyon találtam ilyen kört, viszont a régi barátaimmal rendszeresen látjuk egymást.
Úgy gondoltam ha nagyon kíváncsi rám valamelyik kör, meg fog találni. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!