Miért csinálja ezt sok focidrukker? (lent)
Mi értelme van szidni az ellenfél csapatát és a szurkolóit, például Újpest-Fradi... Miért nem inkább a saját csapatukat buzdítják?
És mi értelme van a vesztes félnek szétverni egy városrészt, a stadiont, mi értelme verekedni az ellenfél csapatának szurkolóival?
Ha kikap a csapatunk nem őrjöngeni kellene szerintem, hanem inkább szomorkodni, vagy esetleg gratulálni az ellenfélnek.
Meg mikor elkezd néhány szurkoló kiabálni az ellenfél csapatának, akkor a másik miért nem viselkedik érettebben, hogy megmutassa, hogy milyen gyerekesek azok akik kiabálnak?
Meg gondoljunk bele, ha nem lennének ezek a vandálok esetleg többen is kimerészkednének egy-egy meccsre----> több pénz a csapatnak----> jobb csapat lesz, mert leigazolnak egy-egy jó játékost, vagy csak kicsinosítják a stadionjukat, stb.
Mert az egész heti stressz ,megalázkodás, gürizés után egyesek csak így tudják kiengedni a gőzt ,azaz levezetni a feszültséget.Akik ott tomboló vadállatok azok hét közben, behúzott farkú alkalmazottak.Otthon meg papucsok.
Persze a prímet a magát törvényen kívülinek képzelő söpredék viszi ,akik csak a balhé kedvéért mennek el.A foci nem is érdekli őket.Ezeket ki tudták szűrni már ,mindenhol csak mi náluk nem sikerült még.
Mert enélkül nem lenne értelme a focinak ;)
Nem a szotyizós,70 éves papára meg a nagy családokra van szükség,azok menjenek mas sportág meccseire,vagy maradjanak otthon a fotelben ülve.
Tudom,hogy ezért most le leszek értékelve,mert ahogy lattam a kérdező és a legtöbb válaszoló Liberális :D
Kedves kérdező te meg vagy lány vagy vagy saját kapudra játszol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!