Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen ember volt a legfurcsáb...

Milyen ember volt a legfurcsább karakter, akit életetekben megismertetek?

Figyelt kérdés
Érdekes karaktereket keresek, akikből építkezhetek egy színdarabhoz, szeretném ha írnátok pár valós élményt életetek legfurcsább figuráiról...na jó nem muszáj furcásnak lennie, lehet alap irigy, gonosz, túl kedves, vagy túl naív:)

2012. okt. 24. 17:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szomszédom. Félig afroamerikai, arcra teljesen úgy néz ki, mint Lloyd Banks ( [link] 212 cm magas, szikár-szálkás alkatú, és hihetetlen ereje van, amiről sokszor megfeledkezik (egyszer hátbaveregetett, én meg összecsuklottam; úgy éreztem magam, mint Harry Potter Hagrid mellett :D). Szobafestőként dolgozik, hétvégéken pedig biztonsági őrködik a helyi kocsmában. Mindenki tisztelettel néz rá, sokan félnek tőle a kinézete és a híres ereje miatt, pedig jámbor alkat, a légynek se tudna ártani. Iszonyat okos, egy kétismeretlenes egyenletet hamarabb kiszámol fejben, mint te papíron.

Imád golfozni. Lakótelepen lakunk, és épített magának saját kis golfpályát az udvaron. Sokszor kiáll a folyosóra egy doboz alkoholmentes Dreherrel, és mered ki a fejéből. Múltkor rákérdeztem, hogy mit csinál, mire azt válaszolta, hogy azon gondolkodik, vajon milyen lenne, ha csöves lenne. Aztán kifejtette, hogy akkor zenével keresné a pénzét, mert van neki szaxofonja, és tud is rajta játszani; majd hirtelen felkiáltott, hogy "ejnye, hát ezt most is megcsinálhatom!", és elindult a parkba szaxizni, de félúton visszafordult. Szereti az egereket, és gyűjti a blues CD-ket; van neki vagy 100 eredeti lemeze. Saját bevallása szerint, ha szívni akarsz, a legjobb zene a blues. Igényes a környezetére, minden nap takarít.

Ja, és ha megnéz egy South Park részt, azon elmélkedik, hogy mi lenne, ha a mesében szereplő dolgok valósak lennének.

Én az egyik legjobb barátomnak vallom, mások szerint csodabogár.

2012. okt. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!