Milyen ember volt a legfurcsább karakter, akit életetekben megismertetek?
A szomszédom. Félig afroamerikai, arcra teljesen úgy néz ki, mint Lloyd Banks ( [link] 212 cm magas, szikár-szálkás alkatú, és hihetetlen ereje van, amiről sokszor megfeledkezik (egyszer hátbaveregetett, én meg összecsuklottam; úgy éreztem magam, mint Harry Potter Hagrid mellett :D). Szobafestőként dolgozik, hétvégéken pedig biztonsági őrködik a helyi kocsmában. Mindenki tisztelettel néz rá, sokan félnek tőle a kinézete és a híres ereje miatt, pedig jámbor alkat, a légynek se tudna ártani. Iszonyat okos, egy kétismeretlenes egyenletet hamarabb kiszámol fejben, mint te papíron.
Imád golfozni. Lakótelepen lakunk, és épített magának saját kis golfpályát az udvaron. Sokszor kiáll a folyosóra egy doboz alkoholmentes Dreherrel, és mered ki a fejéből. Múltkor rákérdeztem, hogy mit csinál, mire azt válaszolta, hogy azon gondolkodik, vajon milyen lenne, ha csöves lenne. Aztán kifejtette, hogy akkor zenével keresné a pénzét, mert van neki szaxofonja, és tud is rajta játszani; majd hirtelen felkiáltott, hogy "ejnye, hát ezt most is megcsinálhatom!", és elindult a parkba szaxizni, de félúton visszafordult. Szereti az egereket, és gyűjti a blues CD-ket; van neki vagy 100 eredeti lemeze. Saját bevallása szerint, ha szívni akarsz, a legjobb zene a blues. Igényes a környezetére, minden nap takarít.
Ja, és ha megnéz egy South Park részt, azon elmélkedik, hogy mi lenne, ha a mesében szereplő dolgok valósak lennének.
Én az egyik legjobb barátomnak vallom, mások szerint csodabogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!