A két legjobb barátom nem igazán bírja egymást de a fizikaterembe egymás mellet ülnek. x vett egy zebratollat y-nak megtetszett és mindenképp elakarta valamire cserélni. Ezt persze x nem engedte de óra végén mikor pakoltak el y a saját tolltartójába tette el a tollat de ezt x is látta és én is de nem szóltunk. Utána látjuk x-el hogy az egyik osztálytársunk nézelődik y tolltartójába és még y is fogdossa azt a tollat.Nem sokkal utána oda megy x és megkérdezi nem látta e a tollát.Persze a válasz NEM volt. Aznap átjött y és és is felhoztam hogy y elvesztette 1 napos drága tollját.Itt azt mondta hogy lehet hogy nála van de ne mondjam x-nek mert úgy is nagyon tetszik neki.Jó nem is mondtam de x az egész osztály előtt elkezdte mondani hogy a y ellopta a tollát.Mikor hazafele mentünk y-nal szinte sírva mondta hogy nem tudja mér őt vádolják meg minden mert otthon megnézte és nem volt sehol.Utána azt mondta hogy átnézi még1x mert lehet hogy csak nem találta! De én is tudom hogy nála van!Hisz láttam a saját szemmel!! És azt is láttam hogy ő is nézegeti órán.Tudom ez csak egy toll de hogy bízzak meg ezután benne??Szóljak nekik hogy én ezt szűrtem le???(Bocs ha nem érthető.)
2012. okt. 24. 15:17
1/9 anonim válasza:
Bocs, de kb az ötödik sor után rájöttem, hogy én ezt a zagyvaságot el nem olvasom.
2012. okt. 24. 15:21
2/9 anonim válasza:
Figyelj,
x lg xy
x2 + y2
− xy2 = 0
y lg xy
x2 + y2
− x2y = 0
XD Bocs, de túl sok volt az X meg az Y a szövegben. Szóval szerintem ne barátkozz Y-al, mert egy kis lopós, hazug. Inkább X-el legyél jó barátságban, mert Y nem érdemli meg.
2012. okt. 24. 15:27
3/9 A kérdező kommentje:
Most akkor leírjam nevekkel? xd
2012. okt. 24. 15:28
4/9 anonim válasza:
Akkor talán érthető lenne. :D Meg kicsit fogalmazd újra. :D
2012. okt. 24. 15:31
5/9 anonim válasza:
Lehet "y",ha jól értettem ő a "tolvaj",pusztán véletlen tettem el :D Nálam is előfordult már,hogy a barátnőm tollát tettem el,aztán visszaadtam :D
Ez csak egy toll :D de azért,ha valamid eltűnik,akkor legalább udod kinél keresd először :D
2012. okt. 24. 15:41
6/9 A kérdező kommentje:
Vivi és Adry nem bírják egymást .Adry vett egy tollat és a vivinak nagyon megtetszett.elakarta cserélni.Adrynak persze ez nem tetszett az ötlet.Kicsöngetéskor vivi eltette a tollat ,de ezt az Adry is és én is láttam de nem szóltunk. Szünetben ült a padjánál és nézegette azt a tollat.Aznap átjött Vivi és modtam hogy az Adry elvesztette az 1 napos tollját.Erre ő azt mondta hogy lehet nála van de ne szóljak Adrynak mert tetszik neki.Adry másnap felháborodott hogy mér lopta el a tollját.Mikor megyek hazafele a Vivivel szinte sírva mondja hogy nem érti hogy mér ő van gyanúsítva.De én is és ő is tudja hogy nála van.Hogy bízzak meg benne ezután?
2012. okt. 24. 15:42
7/9 A kérdező kommentje:
De épp ez az! Én is raktam már el más tollát véletlenül!De én visszaadtam!Ő meg úgy csinál mintha nem tudná hogy nála van!Pedig még szünetbe nézte meg fogdosta!!
2012. okt. 24. 16:26
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok :D no,így jobban megértettem..
ez egy tolvaj :D nem nagyon kell bízni benne,persze haverkodj vele.. mondjuk igazán szólhatott volna neki Adry még akkor,amikor látta,hát alap dolog,hogy szólok neki :D
Mond el neki,hogy tudod az igazságot és jó lesz,ha visszaadja vagy nem tudsz már benne annyira megbízni :$
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!