Igaz az a mondás, hogy Amerikában minden nagyobb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 10:47
1/6 anonim válasza:
Igen.Az autóik,az épületeik, hidaik, infrastruktúrájuk,,autópályáik stb..
Kivéve ... : az "átlagos lakosság" általános intelligenciája,műveltsége,közelit a béka segge alá.
:-D
Halvány lila fogalmuk nincs az "Amerikaiegybesültállamok"-on :D kívüli világról.
:-D
2/6 anonim válasza:
abszolút egyet értek az előttem szólóval
3/6 anonim válasza:
Na azért nem minden nagyobb. A farok nem nő nagyobbra csak azért, mert valaki Amerikában születik. :)
4/6 anonim válasza:
lehet de én azért maradok európában:)
5/6 dellfil válasza:
A lapostetű náluk akkora, mint nálunk a teknősbéka.
Bezony...
6/6 anonim válasza:
Igen igaz, még a kaják is nagyobbak, sőt a zöldségek gyümölcsök is. Ott láttam életemben először gyermekfejnagyságú paradicsomot. A McDonalds-ban meg 2 literes kola jár a ss menühöz. De a rajongásuk az érzelmi kiborulásaik is nagyobb, meg az egész feltűnőségi mániájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!