Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy találhatnám meg őt?

Hogy találhatnám meg őt?

Figyelt kérdés
van egy srác, akit már 1 éve keresek neten keresztül, kisebb megszakításokkal, de sehol sem találom... :( iwiw-en kerestem... nevét sajnos nem tudom, életkorát csak tippelem, lakhelyét szintén nem tudom, bár lehet ott lakik, ahol dolgozik, de az a munka szerintem nyári és könnyen lehet, hogy csak addig él ott... tehát azt tudom, hogy hol dolgozik és hogy ott mi a munkája, a munkahely neve alapján is keresgéltem, de őt nem találtam... az egész azért ilyen zavaros, mert nyaralás közben figyeltem fel rá még tavaly... és nem tudom mi minden változhatott meg ezalatt... lehet már nem is ott dolgozik... :S kérlek, segítsetek!
2009. aug. 8. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:

hát az a baj hogy a nevét se tudod...

tüt keresel a szénakazalban :S

szerintem másoknak se lesz ötlete.

nyaralás közben ismerkedned kellett volna vele :)

sok rmény nincs hogy megtaláld..lépj túl rajta ;)

minden jót!

2009. aug. 8. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg zavaros...honann veszed hogy a munka csak nyári,Megkérdezhetem mit dolgozik? Mert igy nem tudok segiteni,pedig szeretnék ( ha tudok)
2009. aug. 8. 23:00
 3/6 A kérdező kommentje:
persze! pincér egy hotelban... és szerintem az csak májustól nyit... :S
2009. aug. 8. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Nem tudnál visszamenni oda,ahol láttad?Egy másik pincértöl érdeklödhetnél róla,ha már igy érdekel :) Mondhatnád hogy ismerösnek találod és csak a nevét szeretnéd megtudni.Utána,hogy lene bukj még mindig mondhatod hogy mégse ö az...Vagy az iwiw-en a keresésnél leszükited pincérekre+ korhatár. Az már nem lehet olyan sok,hogy ne tud átnézni.

2009. aug. 8. 23:19
 5/6 A kérdező kommentje:
sajnos idén már nem megyünk, talán majd jövőre... :( vagy talán a többi dolgozó között kellene megnéznem egyesével?... :S képről szerintem felismerném
2009. aug. 8. 23:30
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is próbálkozz iwiwen valami szükített kereséssel.Nekem is bejött,bár volt egy kis segítségem.Egy buliban láttam a srácot többször és nagyon megtetszett.Véletlenül meghallottam a becenevét.Aztán egy fél évvel később megláttam egy újságban a ballagók között ahol ott volt az osztálynévsor is.Mivel volt egy pár fiú az osztályban és nem kép szerint voltak a nevek ezért 6-7et meg kellett keresnem iwiwen de végül meglett.:D
2009. okt. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!