Én nem akarok dolgozni menni! Tessék mondani lehet? Valaki tömi a zsebem pénzzel?
Örülj neked, hogy van munkád!
Tudod hogy én mennyire szeretnék már dolgozni? Nekem is van diplomám, és több mint féléve munkát keresek. Nem hogy minimálbért, semmit nem kapok.
Ha nem tetszik, akkor el lehet menni vagy keress valami pénzes pacákot aki eltart, aztán házasodj vele össze. Csak utána ne csodálkozz, ha elítél a környezeted, mert eltartott vagy, mert nem jó dolgozni.
Ha olyan dologgal foglalkozol, amit szeretsz, akkor nem dolgozol. Élő példa erre az úszómesterem: mindig is imádott úszni, ma is imád és még mindig tanít gyerekeket és felnőtteket egyaránt, és még a szikráját sem látni rajta a fásultságnak.
Én szeretek dolgozni, mert nagyon jó érzés, hogy én, a saját magam erejéből szerzem meg a dolgaimat, nem kell kérnem anyámtól. Király érzés!
Ne bántsátok már. mi se dolgozunk semmit se. Jó nagy házunk van több lakásrésszel meg az udvarunkon van két garzonlakás. 2 lakás+2garzonlakás van kiadva a garzonosok 34et fizetnek akik meg nagyobb lakást bérlik ki. 1ik helyen van egy idős házaspár ők egy szobát bérelnek meg van egy szobatárs is egy fiatal srác, 30-30+rezsiért bérlik a lakást. a másik lakásban pedig 50+rezsit fizetnek. Ilyen egyszerű dolgozás nélkül megélni a mai világban! Inkább legyél önellátó meg termessz zöldségeket,
"A magamfajtáknak kevés az, amit a legtöbben életnek hisznek. Felkelsz, tanulsz hogy dolgozhass, dolgozol hogy pénzed legyen, hogy fogyaszthass, hogy elpusztulj, mint a kutyák. Inkább dolgozhatnál azon hogy jobbá válj!"
Ha meg nem szereted a munkát amit dolgozol akkor lépj ki az albérleti pénzek mellett simán megélsz, mi 180 ezret keresünk, igaz apám cigizik és sok a gyógyszer de mi igy is megtudunk élni igazából most pont úgy hogy néha néha megvehetjük azt amit megkivánunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!