Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek? (ő ellenke...

Hogyan ismerkedjek? (ő ellenkező nemű és 3 évvel idősebb)

Figyelt kérdés

Akarok haverkodni egy sráccal, akivel egy gimibe járunk. Tudom, hogy ő is szereti az olyan zenét, amit én. Habár én inkább metalcoret hallgatok, ő pedig valamilyen másik metál félét. na ennyit tudok róla. Egy irányba megyünk hazafelé, de nem mindig ugyan akkor megyek haza, amikor ő. Buszon én általában előre szállok fel, ő pedig hátul. Fiú, sztem kb 18 éves, kétlem, hogy 19. A lényeg az, hogy szimpatikusnak tűnik, és akarok vele haverkodni. Van egy osztálytársam, aki ismeri a srácot. Tőle már megtudtam a nevét, meg hogy hányadikba jár, és azt is, hogy egy szerepjátékos oldalról ismerkedtek meg, ahol egy kitalált személy bőrébe lehet bújni. Ebből gondolom, hogy szokott írogatni talán novellákat, vagy valami ilyesmiket. De ezt csak tapasztalatból mondom, mert ilyeneket ismerek.

Aztán...öömm... ha jól vettem ki az adatlapjából, akkor a japánkultúráért is oda van, vagy magáért a nyelvért...fogalmam sincs. Én csak szeretem a japánkultúrát, habár nem a szívem csücske, de szeretem, mert érdekes.

A kérdésem tehát a következő: hogyan kerüljek a "közelébe", hogy esetleg dumáljunk is?

csak haverkodni szeretnék! ez a lényege!! :)

előre is köszönöm szépen a válaszokat, és elnézést kérek, ha helyesírási hibát találtok, szóljatok, ha ilyen előfordult! :)

2012. okt. 19. 15:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!