Féltékeny rám a szobatársam?
A következő párbeszéd zajlott le tegnap este, mindhárman fiúk vagyunk
fiú 2 bejön
fiú 1 megszólal: szia édees (poénkodva)
(én az ágyon fekszem befordulva, odanézek ki jött be)
megszólalok: "ooh már azt hittem, hogy valami csaj jött be)
a srác aki bejött (szobatársam) erre megszólal:
mert ha csaj jött volna be akkor mi lenne?
mondom: hát nem tudom te hogy vagy vele de én szeretem ha lányok is vannak körülöttem..
srác: nem értem mi a f.sz bajod van
én: csak poén volt
ő: hát nem veszem a poénjaidat
új szobába kerültünk és egészen jól megvoltunk ezzel a sráccal amíg meg nem jött a 3. gyerek és át nem hívtak lányokat, le nem jártunk bulizni stb. akaratlanul is felkeltettem a lányok érdeklődését és úgy veszem ki, hogy a szobatársam kicsit talán féltékeny lett rám, mert még azok a lányok is velem foglalkoznak többet néha, akiket ő hoz fel magához a szobába.
Ebből később lehet, hogy konfliktusok is lesznek, nem tudom.
én eddig két fajta emberrel találkoztam.
Az egyik fajta az, akit amikor nem ismersz, akkor visszafogott és kicsit talán paraszt is veled, de ha megismered kedves lesz, odaadó, barátságos, bizalmas.
A másik típus az, aki akkor kedves, barátságos, és kicsit talán még bizalmas is amikor még nem ismered, de ha megismerted egy paraszt lesz.
Nos a szobatársam úgy néz ki a második típus.
"hát nem tudom te hogy vagy vele de én szeretem ha lányok is vannak körülöttem.. "
Lehet, h úgy értette, hogy te azt mondod neki, hogy őt annyira nem csípik a lányok... tehát ő nem szereti, veled ellentétben, ha lányok is vannak körülötte. Ezt lehet, h félreértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!