Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bécsben mennyi pénzt lehet...

Bécsben mennyi pénzt lehet összetarhálni kb 1 nap?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 08:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én szabadúszóként élek (3 éve, 18 éves koromtól). Az összespórolt zsebpénzemből indutam neki a világnak. Ausztriába stoppal jutottam el, azt hittem könnyen szerzek munkát, de végül egy hajléktalan szállóban kötöttem ki. Bécsben kb. 3 hónapot voltam. Ebből 1 hónapot csövesként töltöttem el (kb. 700 eurót tudtam össze kéregetni, és mivel enni hajléktalan szállón kaptam napi 1-szer + 2-3 euró kajára, a többit el tudtam tenni). Szóval 1 hónap alatt kb. 550-600 eurót kerestem így. 2 hónap közepén találtam egy állást, mosogatás). Összesen 3 hónapot töltöttem Ausztriába, utána Németországba, majd Angliába, Olaszországba és most Franciaországba vagyok. Ez idő alatt kb. 2,5 millió Ft-nak megfelelő spórolt pénzem maradt. Kb. féléve élek Franciaországban és egy ideig biztos, hogy itt is maradok. Voltam már mosogató, takarító, eladó, jelenleg egy hotel vezetője vagyok (én felügyelek a munkásokra).
2012. okt. 13. 11:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Első! Elismerésem, talpraesett vagy!!
2012. okt. 13. 12:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! A Vinzi hálózat szállásán voltál? Olvastam róla, hogy 1 euró/ este, de a cikk már 2 éves, nem tudom megvan e még. Voltam már kinn párszor, utoljára én is stoppal, de változó sikerrel kaptam. Most úgy döntöttem, hogy árulok különböző sörösdobozból készült dolgokat, talán úgy jobban adnak, mintha csak oda megyek és kéregetek. Neked mik a tapasztalataid? Milyen szövegre adnak jól? Én vonatjegyre kértem, arra adtak, de főleg ittasan, mert úgy jobban tudtam velük beszélni, de a szállóra meg úgy nem engednek be..

Kéne minden infó ami csak lehet, mert most el kell mennem pár napra pénzt keresni, mert itt nem találok munkát meg ha sikerül a tarhálás, akkor jobban is járok azzal:)

2012. okt. 13. 12:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja meg a legfontosabb, hogy Bécsben is vannak ilyen beosztott területek, mint Pesten? Pesten is be van osztva ki hol tarhál a csövesek közt.
2012. okt. 13. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Amit elsőnek leírtam az iróniának, viccnek szántam. 1000 bocsi, de azért köszönöm az elismerést. :)

http://www.youtube.com/watch?v=WKwhQO6H4aM

2012. okt. 13. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!
2012. okt. 13. 12:47
 7/13 anonim ***** válasza:

En ezen a belinkelt videon bekonnyeztem...kar h a valosagban nincs ekkora szerencseje a hajlektalanoknak.

Sztem is buszjegyre , vagy vonatjegyre tarhalj.Azt beszoktak venni, nekem volt ismerosom , o neki az volt a szokasa , hogy a vonatallomason, ahol forgalom volt erre kunyeralt.Altalaban sikerrel.Sztem hetvegere idozits, gondolom akkor az emberek jobban raernek, es tobben is vannak "szabadon". Mondjuk 100 eurot siman, de sztem ha ugyes vagy ennel jovaltobbet is.Attol fugg mennyi ott a vonatjegy.Na meg a rendori jelenlettol is.:)

2012. okt. 13. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el a szomorú nézést!
2012. okt. 13. 13:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Azt hittem komoly, bár az utolsó mondat elég hihetetlen volt:)

Jó lenne 100 euró egy nap csak a rendőrökkel van a gond, a múltkor is igazoltattak, nem tudom pontosan, hogy most lehet e Bécsben tarhálni, volt idő, amikor büntettek érte.

2012. okt. 13. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt azért tedd meg a kedvemért, hogy letagadod, hogy magyar vagy. Nem akarok miattad is szégyenkezni. Ja, és vissza se gyere!
2012. okt. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!